Ελένη Μενεγάκη: Άφησε τον Μάκη στα Άχλα και επέστρεψε Αθήνα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Για τις ανάγκες φωτογράφισης διέκοψε για λίγες ημέρες τις διακοπές της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Άφησε τον Μάκη στα Άχλα και επέστρεψε Αθήνα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Από τα Άχλα έφυγε πριν από λίγες ημέρες και πήγε στην Αθήνα η Ελένη Μενεγάκη, αφήνοντας πίσω τον Μάκη της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η παρουσιάστρια διέκοψε για λίγο τις διακοπές της, ωστόσο επέστρεψε και πάλι στην αγκαλιά της οικογένειας της. Έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από την φωτογράφιση πο πραγματοποίησε.

Έφυγε από τα Άχλα και τον Μάκη της και πήγε στην Αθήνα

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ

Τίποτα δεν την κρατάει στην Αθήνα! Αυτό ίσως είναι το πιο ήρεμο καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη, που για τις ανάγκες της φωτογράφισης για τη διαφημιστική καμπάνια της L'Oréal Paris άφησε τα Άχλα και ταξίδεψε για λίγες μέρες στην Αθήνα, αμέσως όμως μόλις τελείωσε με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις πήρε το πρώτο πλοίο για να επιστρέψει στην Άνδρο και στην αγκαλιά του Μάκη Παντζόπουλου.

Οι κάτοικοι του νησιού, που συναναστρέφονται μαζί της εδώ και αρκετά χρόνια, περιγράφουν την παρουσιάστρια «πιο χαλαρή και πιο κεφάτη από ποτέ» καθώς δεν έχει πλέον το άγχος για την προετοιμασία της εκπομπής και δεν τη βιάζει τίποτα, ενώ έχει αφήσει πίσω της προβλήματα και επαγγελματικές έγνοιες. Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού, είναι η πρώτη φορά που η Ελένη σκέφτεται να παρατείνει φέτος τις διακοπές της στο νησί και να αναχωρήσει από εκεί προς το τέλος Αυγούστου προκειμένου να προετοιμάσει τα κορίτσια της, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα, για τις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Στο μεταξύ, εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα που δεν την αποχωρίζεται ούτε μέρα, η Ελένη ασχολείται με το μποστάνι της στο «Όναρ» και τα βιολογικά προϊόντα που καλλιεργεί περνώντας ατελείωτες ώρες εκεί. Τα απογεύματα μαζί με την οικογένειά της οργανώνουν μικρά και μεγάλα τσιμπούσια αλλά και τραπεζώματα σε κατοίκους του νησιού, που φέτος είχαν την ευκαιρία να γεύονται ακόμα περισσότερο τα υπέροχα φαγητά της οικοδέσποινας και να απολαμβάνουν τη ζεστή φιλοξενία της...

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη

Από τη ΒΑΣΩ ΑΡΓΥΡΕΑ

Περίπου έναν μήνα μετά το συγκινητικό της τηλεοπτικό «αντίο» που έσπασε όλα τα κοντέρ της τηλεθέασης, η λαμπερή παρουσιάστρια έκανε ένα μίνι break από τις καλοκαιρινές της διακοπές στα Άχλα της Άνδρου και επέστρεψε στην Αθήνα.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας της L’Oréal Paris, στην οποία και πρωταγωνιστεί. Τα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα, ενώ η Ελένη, πιο ανανεωμένη από ποτέ και σε άκρως καλοκαιρινό mood, απόλαυσε κάθε λεπτό της καμπάνιας παρέα με τους αγαπημένους της συνεργάτες. Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η παρουσιάστρια, με ένα total white look που συνδύασε με ένα μίνιμαλ μακιγιάζ και ένα ανάλαφρο κυματιστό εφέ για τα μαλλιά της, δεν έκρυψε ούτε στιγμή τη χαρά της για τη νέα της «τηλεοπτική» εμφάνιση, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί τη μοναδική αυτή εμπειρία και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας σε ανάρτησή της: «Τέλος πρώτης μέρας γυρισμάτων της νέας διαφημιστικής καμπάνιας με την αγαπημένη μου εταιρεία». Δείτε εδώ την ανάρτηση της.

Ελένη Μενεγάκη Άχλα Άνδρος

Εμείς προς το παρόν μένουμε συντονισμένοι και περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε το νέο της τηλεοπτικό σποτ, που αναμένεται τον Σεπτέμβριο!

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΕΡΊΠΤΕΡΑ ΜΌΝΟ ΜΕ 1,50€