Παντρεύεται η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor

Δεν το περίμενε κανείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύεται η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Survivor. Παντρεύεται τον αγαπημένο της και βγήκε η αναγγελία του γάμου τους.

Είχε λάβει μέρος στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και είχε κάνει πολλούς να μιλήσουν για εκείνη, αφού είναι κούκλα και έχει απίστευτο σώμα.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Δοβλιατίδου η οποία θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και διατροφολόγο των celebrities Αντώνη Γαλάτη.

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύθηκε σήμερα στην εφημερίδα Espresso και αναφέρει πως ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Παλαιά Φωκαία, περιοχή μόνιμης κατοικίας και των δυο.

Survivor Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Από την άλλη ένας πολύ αγαπημένος παίκτης του ριάλιτι ανακοίνωσε πως θα παίξει σε ταινία με ρόλο έκπληξη.

Μπορεί εκείνη να παντρεύεται, ωστόσο ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor χώρισε

Έσκασε η ανακοίνωση από τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του Survivor, πως χώρισε από την σύντροφό του με την οποία μετρούσαν αρκετό καιρό κοινής πορείας.

Ο ίδιος, μίλησε στην εκπομπή «Έλα να δεις» του omega Κύπρου, όπου βρέθηκε καλεσμένος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή.

Ο λόγος για τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος έκανε γνωστό πως χώρισε από τη σύντροφό του, Assaya, με την οποία τους τελευταίους μήνες ήταν ζευγάρι.

«Είμαι ελεύθερος. Πιστεύω ο συνδυασμός των δύο, είναι κάτι το οποίο φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα. Δηλαδή είναι πολύ ωραίο να είσαι και στο ερωτικό κομμάτι γεμάτος, αλλά και στο επαγγελματικό.

Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα μου είναι τα επαγγελματικά μου, να πάω καλά με αυτά που έχω στο μυαλό μου, έχω ανθρώπους δίπλα μου οι οποίοι με στηρίζουν και με αγαπούν και πιστεύουν σε αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου. Έχω τέτοιους ανθρώπους και τους ευχαριστώ και δημοσίως» είπε, μεταξύ άλλων, ο Μάριος Πρίαμος.

Από την άλλη την αμαξάρα του Μάριου Πρίαμου την έχετε δει; Θα σας πέσει το σαγόνι.

TAGS