«Έσκασε» η παραίτηση από το Mega

Πολύ σύντομη η πορεία του στο κανάλι...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» η παραίτηση από το Mega

Πριν από λίγες μέρες, ένα από τα στελέχη του Mega, ανακοίνωσε την παραίτησή του από το κανάλι, η οποία «έσκασε» σαν βόμβα, μιας και η πορεία του στο Mega, κράτησε πάρα πολύ λίγο.

Σύντομη ήταν απ’ ότι φαίνεται η παρουσία του έμπειρους στελέχους της tv, Γιάννη Μιχελάκη, στο Mega. Ο διευθυντής ενημέρωσης γνωστοποίησε την Παρασκευή στην ιδιοκτησία του σταθμού ότι επιθυμεί να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του εξαιτίας αδυναμίας συνεργασίας με επιτελικά στελέχη του Mega σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να στηθεί το δελτίο ειδήσεων το οποίο αντιμετωπίζει, σοβαρά, προβλήματα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μιχελάκης επιθυμούσε να αυξήσει την πολιτική θεματολογία του δελτίου το οποίο μέχρι σήμερα δίνει έμφαση σε κοινωνικά θέματα χωρίς ωστόσο να μπορεί να συναγωνιστεί τα άλλα κανάλια. Ωστόσο στην απόπειρά του για αλλαγές προσέκρουσε σε “βράχο” με αποτέλεσμα να αναγκαστεί την περασμένη Παρασκευή να συντάξει επιστολή παραίτησης.

Γιάννης Μιχελάκης Mega

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz ο Γιάννης Μιχελάκης δεν πήγε στο γραφείο του εχτές αλλά ούτε σήμερα, ενώ η ιδιοκτησία του σταθμού δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμη τις προθέσεις της δηλαδή εάν σκοπεύει να κάνει δεκτή την παραίτηση ή όχι.

Δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για το νέο πρόγραμμα που θα έρθει στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θα αποτελέσει τη «σανίδα σωτηρίας» του Mega.

Εξελίξεις με την Αθηναΐς Νέγκα στο Mega

Ραγδαίες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Αθηναΐς Νέγκα. Η παρουσιάστρια, είχε αναλάβει την παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπή Mini Καύσωνας στο Mega, ωστόσο το πρόγραμμα αυτό, έλαβε τέλος πολύ νωρίς.

Το νέο εγχείρημα του «Μεγάλου» καναλιού δεν απέδωσε όπως περίμεναν όλοι και έτσι, η χαμηλή τηλεθέαση έφερε πρόωρο τέλος για το Μίνι Κάυσωνα.

Η Αθηναΐς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος αποχαιρέτησαν το κοινό και ευχαρίστησαν την διοίκηση και την ιδιοκτησία του καναλιού για τη στήριξη που τους έδειξαν.

«Περισσεύουν τα ευχαριστώ και στην ιδιοκτησία, την διοίκηση, την διεύθυνση. Τσιμπήσαμε και κάτι για το βιογραφικό μας… Πολλά φιλιά, από εδώ και πέρα μόνοι σας, έρχονται οι καλοί τον χειμώνα. Ευχαριστούμε από καρδιάς», είπαν στον αποχαιρετισμό τους οι δύο παρουσιαστές.

Τι θα γίνει όμως με το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας; Τo Mega επιθυμεί να κρατήσει στο δυναμικό του την Αθηναΐς Νέγκα και για την επόμενη σεζόν, χωρίς βέβαια να έχει γίνει γνωστό το πρότζεκτ που θα αναλάβει.

TAGS