My Style Rocks: Αυτές είναι οι πρώτες παίκτριες που δήλωσαν συμμετοχή

Βίντεο από τις οντισιόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτές είναι οι πρώτες παίκτριες που δήλωσαν συμμετοχή

Η κάμερα τις εκπομπής Καλοκαίρι #ΝΟΤ, βρέθηκε στις οντισιόν για τη νέα σεζόν του My Style Rocks, και εντόπισε, τις πρώτες παίκτριες που έκαναν την εμφάνισή τους για το ανανεωμένο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ, το οποίο επιστρέφει πολύ δυναμικά!

Μπορεί το My Style Rocks να σταμάτησε κάπως απότομα φέτος, ωστόσο είναι έτοιμο να επιστρέψει και «σαρώσει» τα πάντα στο πέρασμά του.

Πριν από μερικές μέρες, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ και έγινε η ανακοίνωση για τις οντισιόν, οι οποίες ήδη ξεκίνησαν. Το Καλοκαίρι #ΝΟΤ βρέθηκε στα γραφεία του ΣΚΑΪ και μίλησε με τις κοπέλες που πέρασαν από οντισιόν.

Αποχώρηση από το My Style Rocks και το ΣΚΑΪ;

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με το My Style Rocks μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πρόσωπο πρόκειται να αποχωρήσει από το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ, ενώ ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες με τον αντικαταστάτη του.

Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει στο My Style Rocks.

Ο σχεδιαστής, πρόκειται να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του καθώς θα λάβει μέρος στην θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές». Το πρόγραμμά του, δύσκολα θα συμβαδίσει με τα γυρίσματα του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ και έτσι, η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αβέβαιη.

Λάκης Γαβαλάς My Style Rocks

Σύμφωνα με το tinasmess και την Τίνα Μεσσαροπούλου ωστόσο, ο Λάκης Γαβαλάς, λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων με το «Κλουβί με τις τρελές» στο Μπρόντγουεϊ δεν μπορεί να συμμετάσχει. Ο ίδιος ζητάει αλλαγή στις μέρες των γυρισμάτων αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι εφικτό. Ούτε μπορεί να ξεκινήσει τώρα στη θέση του κριτή και να αφήσει το παιχνίδι στη μέση όταν στα τέλη Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το θέατρο.

Πάντως, αν δεν είναι ο Λάκης Γαβαλάς στο παιχνίδι, όλα δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος για τη μεγάλη επιστροφή του Χάρη Χριστόπουλου. Μάλιστα, κατά τον περσινό κύκλο είχαν γίνει αρκετές κρούσεις από την παραγωγή αλλά λόγω του Happy Day κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Χάρης Χριστόπουλος My Style Rocks

Μιας και είπαμε ωστόσο για το My Style Rocks, δείτε εδώ την ανακοίνωσε που έγινε για τη νέα σεζόν και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε.