Βίκυ Κάβουρα: Μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή - «Έχουν εμφανίσει να έχω...»

Αποκλειστικά στο YOU

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Κάβουρα: Μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή - «Έχουν εμφανίσει να έχω...»

Αποκαλυπτική ήταν η Βίκυ Κάβουρα στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU. Μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις που της έχουν χρεώσεις τα media.

Η εμπειρία στην παρουσίαση του backstage στο «Just the 2 of us», οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις, το lockdown και το άγχος στην καραντίνα, το παρεξηγημένο της προφίλ, οι κρυφές ευαισθησίες της, η προσωπική της ζωή που έχει βρεθεί στο στόχαστρο, οι ανύπαρκτες και οι υπαρκτές σχέσεις της, η ζήλια και η αχαριστία. Η Βίκυ Κάβουρα κάνει μια αναδρομή στα παιδικά της χρόνια, δηλώνει γνήσια Σπαρτιάτισσα στον χαρακτήρα, αποκαλύπτει ποιος είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει τα πιο κρυφά της μυστικά, για ποιο λόγο είναι χωρίς σχέση αυτό το καλοκαίρι και αν θα τη δούμε ξανά στον δεύτερο κύκλο του show την επόμενη σεζόν.

Ακόμη και στις διακοπές της στη Μύκονο γίνεται αυτές τις μέρες talk of the town με τις αποκαλυπτικές και σέξι εμφανίσεις της. Είναι απόλυτα φυσικό, τόσο λόγω και της παλαιότερης ιδιότητάς της ως γυμνάστρια, όσο και της πειθαρχίας της στη σωστή διατροφή και στη γυμναστική. Αυτό το καλοκαίρι, εκτός από ξεκούραση, είναι για εκείνη μια ευκαιρία επαναπροσδιορισμού αλλά και απολογισμού.

Πριν από λίγες ημέρες, το μικροσκοπικό μπικίνι της Βίκυς Κάβουρα έβαλε "φωτιά" στις παραλίες της Μυκόνου

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ

Βίκυ Κάβουρα προσωπική ζωή

Πώς ήταν η φετινή σου εμπειρία από το «Just the 2 of us»; Είσαι ικανοποιημένη από τον εαυτό σου;

Όταν άρχισε να μου φεύγει το άγχος που είχα στις πρώτες εκπομπές, άρχισα να το απολαμβάνω περισσότερο. Είμαι όμως πολύ χαρούμενη, γιατί νομίζω ότι μου ταίριαξε πολύ το κόνσεπτ της εκπομπής.

Υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα πριν από λίγες μέρες, που ανέφεραν ότι δεν θα είσαι στον δεύτερο κύκλο του show. Ισχύει αυτό;

Λογικά θα είμαι, αλλά δεν το γνωρίζω ακόμη. Είδα αυτά τα δημοσιεύματα, αλλά δεν ξέρω για ποιο λόγο γράφτηκαν. Αυτό που μπορώ να σου πω, είναι πως με τον Νίκο Κοκλώνη θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί τηλεοπτικά και την επόμενη σεζόν.

Πώς έζησες τα παρασκήνια; Τι έχεις να θυμάσαι από όσα έγιναν;

Το μόνο πρόβλημά μου ήταν ότι δεν ήταν πολύ κοντά μου οι παίκτες λόγω και των μέτρων που λαμβάναμε ως παραγωγή για τον κορωνοϊό, αλλά κάθε φορά περνούσα πολύ όμορφα μαζί τους. Όταν τελείωναν το act τους πάνω στη σκηνή και έρχονταν στο greeen room λέγαμε πολύ ωραία πράγματα μεταξύ μας. Είχαν βέβαια κάποιες στιγμές ένταση, αλλά το έβρισκα απόλυτα φυσιολογικό γιατί είναι ένα show που έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, όχι βέβαια ανταγωνιστικά επιθετικό. Τα παιδιά είχαν άγχος γιατί ήθελαν να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο παιχνίδι, ήθελαν πάντα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το αν μία ή δύο φορές ήρθαν σε μένα αναστατωμένοι ήταν απόλυτα κατανοητό και οι σχέσεις μας δεν άλλαξαν ποτέ από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ποιος παίκτης είχε μόνιμα άγχος, ποιος θύμωσε περισσότερο και ποιος έκανε τον μεγαλύτερο χαβαλέ στα παρασκήνια ακόμη και όταν δεν τον έδειχναν οι κάμερες;

Καταρχάς ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν η χαρά μου, έβρισκε πάντα έναν τρόπο να με εκπλήσσει. Έκανε όσα έκανε στη σκηνή και μετά ερχόταν σε μένα και έκανε μια δεύτερη παράσταση! Ήρεμες και χωρίς να μιλούν πολύ ήταν η Ελένη Χατζίδου, η Έρρικα Πρεζεράκου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία πάντα ήταν πολύ συγκεντρωμένη σε αυτό που έκανε. Τώρα που το σκέφτομαι και εγώ έτσι θα αντιδρούσα αν θα διαγωνιζόμουν, θα σκεφτόμουν τι έκανα σωστό και τι λάθος, αν θα συνέχιζα στο επόμενο επεισόδιο.

Μετά το πρώτο live πέσατε πάνω στο lockdown και μετά ήσασταν από τις πρώτες τηλεοπτικές εκπομπές που επανήλθαν στα γυρίσματα. Είχες φόβο για την επιστροφή;

Από τη μΊα αισθανόμουν μεγάλη χαρά που θα έβγαινα από το σπίτι και θα επέστρεφα στη δουλειά, από την άλλη όλοι μας είχαμε ένα κράτημα στην επαφή μας με τους άλλους. Εκεί που θέλαμε να αγκαλιάσουμε κάποιον από χαρά, κάναμε ένα βήμα πίσω, ήταν οξύμωρο όλο αυτό. Έπρεπε να προσέχουμε την κάθε μας κίνηση, ήμασταν συνέχεια με μάσκες και αντισηπτικά, κρατούσαμε αποστάσεις.

Την περίοδο της καραντίνας πώς τη βίωσες;

Στην αρχή ήμουν φοβισμένη και αγχωμένη. Έμεινα φυσικά κλεισμένη στο σπίτι, αλλά έβγαινα για να περπατήσω και να κάνω τη γυμναστική μου. Πρόσεχα επίσης τη διατροφή μου και μάλιστα παρατήρησα πως αρκετός κόσμος το έκανε και έχασε κιλά, σε αντίθεση με εκείνους που λένε πως πήραν κιλά.

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και με την Άσπα Τσίνα όντως υπήρξε ένταση στις σχέσεις σας; Πολλά δημοσιεύματα και ρεπορτάζ το ανέφεραν...

Ήταν η ένταση του πεντάλεπτου, τίποτε παραπάνω. Ήταν φυσιολογικό, όταν ζούσαν μια ένταση πάνω στη σκηνή ή δεν τους άρεσε μια κριτική, να έρχονται μετά σε μένα για να ξεσπάσουν. Είχα λίγο και τον ρόλο του διαιτητή, αλλά δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στη συνέχεια στις σχέσεις μας.

Αυτή είναι η αποκάλυψη της Βίκυς Κάβουρα για την προσωπική της ζωή

Σε έχει προβληματίσει ποτέ ότι κατά καιρούς υπάρχουν δημοσιεύματα που εμφανίζουν αυτό το προφίλ σου, της συνεχούς σύγκρουσης με τους άλλους; Ακόμη και πρόσφατα, όταν βγήκες σε live σύνδεση στη Ναταλία Γερμανού, εξέφρασες την ενόχλησή σου για ένα ρεπορτάζ που είχε προηγηθεί.

Η αλήθεια είναι ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι έχουν βγάλει προς τα έξω ένα προφίλ μου που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Και στα επαγγελματικά μου αλλά και στα προσωπικά μου που με έχουν εμφανίσει να έχω κάνει... 45 σχέσεις εκτός από αυτές που έχω παραδεχτεί (γέλια). Δεν εκνευρίζομαι με αυτά, αρκεί να μη μου θίξεις την ηθική μου. Εκεί τρελαίνομαι! Αισθάνθηκα άσχημα με τη Ναταλία, πρώτον γιατί δεν ευθύνεται η ίδια για αυτό που έγινε, αλλά γιατί φάνηκε με το που βγήκα στον αέρα ότι είχα εκνευριστεί με το τίποτα. Ενώ είχα λόγο, γιατί ήταν σαν να με είχαν καλέσει να σχολιάσω το ρεπορτάζ που έλεγε για την αποχώρησή μου από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» ενώ με είχαν καλέσει να μιλήσω για το «Just the 2 of us». Πάντα έχω έναν λόγο αν κάτι δεν μου αρέσει, είμαι δίκαιη σε αυτό.

Πιστεύεις ότι καμιά φορά παρεξηγείται ο δυναμισμός σου και η ειλικρίνεια να λες ό,τι σκέφτεσαι;

Μπορεί να συμβαίνει και αυτό. Αλλά αλίμονο αν δεν επιβραβεύουμε τον δυναμισμό και την ειλικρίνεια, και επιβραβεύουμε το δήθεν.

Ήσουν από μικρή ένα κορίτσι που δεν σήκωνε... μύγα στο σπαθί της;

Μα είμαι Σπαρτιάτισσα, πώς να το κάνουμε! (γέλια) Απλά μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι το να είσαι δήθεν γλυκός το αγαπούν περισσότερο οι άλλοι από το να είσαι αυθεντική.

Σε ποια φάση της ζωής σου αυτή η ειλικρίνεια σου στοίχισε;

Πάντα υπάρχει ένα τίμημα. Πολλές φορές ακόμη και φίλοι μου μπορεί να μου θυμώσουν επειδή τους λέω την αλήθεια. Αλλά όμως κι εγώ θέλω οι άλλοι να μου λένε πάντα και μόνο την αλήθεια.

Συγχωρείς ένα ψέμα αν καταλάβεις ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση;

Ναι, θα το συγχωρήσω αλλά δεν θα το ξεχάσω εύκολα, θα έχω τον... νου μου στη συμπεριφορά μου προς αυτό το άτομο. Γενικά όμως συγχωρώ εύκολα και γρήγορα, και δεν μπορώ να κρατήσω κακία.

Βίκυ Κάβουρα σχέσεις

Ζήλια στο επαγγελματικό σου περιβάλλον έχεις νιώσει; Από γυναίκες συναδέλφους ή ακόμη και από άντρες;

Δεν αναγνωρίζω το συναίσθημα της ζήλιας και δεν το αναγνωρίζω επίτηδες, για να μην το αισθάνομαι ούτε εγώ αλλά ούτε και οι άλλοι απέναντί μου. Και να υπήρξε, δεν το είδα.

Ούτε και αν είσαι σε σχέση δεν ζηλεύεις;

Όχι, γιατί αγαπώ τις γυναίκες και το βλέπω το θέμα μόνο από τη γυναικεία του πλευρά. Αν ο δικός μου σύντροφος είναι μαζί μου και έχει την ανάγκη να κοιτά και άλλες γυναίκες, εκεί απλά αποχωρώ από τη σχέση. Αλλά δεν θα έκανα ποτέ σκηνή ζηλοτυπίας. Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα. Υπήρχαν σοβαρότεροι λόγοι όταν χώριζα.

Συνάντησες αχαριστία στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, είτε δουλεύοντας στο θέατρο είτε στην τηλεόραση; Αντίθετα, ποιος πιστεύεις ότι σε βοήθησε όσο κανείς και του χρωστάς ευγνωμοσύνη;

Δεν υπάρχει μόνο στη δική μου τη δουλειά η αχαριστία. Παντού, σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους τη συναντάς. Ναι, μου έχει συμβεί και χωρίς να το θέλω, το έκανα μία φορά και εγώ. Αλλά όπως και στη ζήλια, ούτε και στην αχαριστία δίνω ως συναίσθημα ιδιαίτερη σημασία. Από την άλλη πλευρά, αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για τον Νίκο Κοκλώνη. Θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» γιατί χωρίς κανένα αντάλλαγμα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου και όχι μόνο στα επαγγελματικά. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι οικογένειά μου πια ο Νίκος.

Με την άλλη σου οικογένεια, με τους γονείς σου, πώς είναι οι σχέσεις σας; Νιώθεις άνετα να συζητήσεις τα πάντα που συμβαίνουν στη ζωή σου μαζί τους;

Τα πάντα όχι, αλλά σίγουρα μιλάμε για πολλά πράγματα μαζί. Επειδή ξέρουν ότι είμαι πολύ ευαίσθητη δεν θέλουν να πληγωθώ.

Την κλασική ατάκα της Ελληνίδας μάνας «πότε, κορίτσι μου, θα παντρευτείς;» την έχεις ακούσει από τη μαμά σου;

Όχι, το αντίθετο μου έχει πει! (γέλια) Πάντα μου λέει να μη βιαστώ όταν θα το αποφασίσω και να βρω έναν άντρα που θα με αγαπήσει πολύ. Σίγουρα κι εγώ θέλω να κάνω οικογένεια, να κάνω ένα παιδί, από μικρή το ήθελα.
Πόσο διαφορετική ήσουν ως παιδί; Από ποια χρονική στιγμή και μετά ένιωσες να αλλάζεις; Τι συνέβη και άλλαξες;
Καμιά φορά βλέπω παιδικές μου φωτογραφίες και συγκινούμαι, γιατί παρατηρώ ότι τα μάτια και η ψυχή μου παραμένουν ίδια όπως και τότε. Πάντα ευαίσθητη και χωρίς να κρατώ κακία. Δεν θα έλεγα ότι άλλαξα μεγαλώνοντας, αλλά ότι εξελίχθηκα.

Πώς ήταν η εφηβεία σου;

Ήμουν αντιδραστική. Η εφηβεία μου ήταν ένα μόνιμο... Σάββατο βράδυ, ένα πάρτι! Το πιο ακραίο που είχα κάνει, είναι να το σκάσω μια μέρα από το σπίτι μου για να πάω να βρω έναν φίλο μου στο εξοχικό του έξω από την Αθήνα. Περιέργως πώς, το κατάλαβαν οι γονείς μου, βρήκαν το τηλέφωνο του φίλου μου, πήραν τους γονείς του, έμαθαν πού ήμουν και έγινα φυσικά ρεζίλι!

Υπάρχει ένας και μοναδικός άνθρωπος στη ζωή σου που γνωρίζει όλα σου τα μυστικά;

Αυτός είναι ο αδερφός μου. Σε εκείνον λέω τα πάντα. Και παρόλο που είναι δύο χρόνια μικρότερός μου, τώρα πια είναι... δύο χρόνια μεγαλύτερος όταν μου δίνει συμβουλές.

Για να τρολάρεις τον εαυτό σου και το επίθετό σου έκανες τατουάζ έναν κάβουρα στην πλάτη σου;

Το έκανα συνειδητά και αρέσει πάρα πολύ, αλλά δεν το έκανα για το επίθετό μου αλλά για το ζώδιό μου, που είναι Καρκίνος. Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Σκορπιό. Ευαίσθητη και δυναμική παράλληλα. Αλλά με έχουν τρολάρει για το επίθετό μου και μου αρέσει αυτό. Όταν παραγγέλνω καφέ μού ζωγραφίζουν έναν κάβουρα, με φωνάζουν «καβουρίνιο». Μου αρέσει πολύ!

Σεξιστικά σχόλια στα social media ή περίεργες προτάσεις έχεις δεχθεί;

Έχω δεχθεί, αλλά δεν λέγεται! (γέλια). Γενικά όμως έχω αντιμετωπίσει πιο σεμνά και πιο γλυκά σχόλια. Μου αρέσει όταν με αποκαλούν «μαγκάκι» ή «αλητάκι». Δείχνει ότι κάποιος γοητεύεται από την προσωπικότητά μου.

Ανεβάζεις φωτογραφίες από τις διακοπές σου τις τελευταίες μέρες στα social media. Δείχνεις να απολαμβάνεις λίγο τη μοναξιά σου το φετινό καλοκαίρι;

Τελείως μόνη δεν είμαι, έχω τους φίλους μου και την παρέα μου. Είχα ανάγκη να φύγω από την Αθήνα και να κάνω διακοπές, ήθελα να επαναπροσδιορίσω τα «θέλω» μου. Μου αρέσει να είμαι σε σχέση αν και δεν κάνω συχνά, μου αρέσει η συμβίωση και να φροντίζω τον σύντροφό μου.

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΕΡΊΠΤΕΡΑ ΜΌΝΟ ΜΕ 1,50€