Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδη: Αναβάλλουν γάμο και βάφτιση - Τι συνέβη;

Ποιος τους "χάλασε" τα σχέδια...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδη: Αναβάλλουν γάμο και βάφτιση - Τι συνέβη;

Λίγο δυσάρεστα τα νέα για τον Σάββα Πούμπουρα και την Αρετή Θεοχαρίδη καθώς τα σχέδιά τους έχουν εντελώς ανατραπεί. Πιο συγκεκριμένα, τα σχέδια τους "χάλασε" ο κορωνοϊός και αναγκάστηκαν να αναβάλλουν το γάμος τους, όπως και τη βάφτιση της κόρης τους Κύνθια.

Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2017 στην Κύπρο, όπου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και δύο χρόνια σχεδόν αργότερο η ζωή τους έκανε το πολυτιμότερο δώρο, τον ερχομό της κόρης τους.

πουμπουρας γαμος βαφτιση κορωνοιος αναβολη

Γιατί ακριβώς αναβάλλουν το γάμο και τη βάφτιση ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη;

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή είχαν προγραμματίσει να τελέσουν τον θρησκευτικό τους γάμο, όπως και την βάφτιση της κόρης τους Κύνθια στις 6 Σεπτεμβρίου στο όμορφο νησί της Τήνου, το οποίο είχαν ήδη επισκεφθεί 2 φορές για να τις απαραίτητες προετοιμασίες.

Ο κορωνοϊός, όμως δεν τους το επέτρεψε και όπως δήλωσε το ζευγάρι προτιμάει να αναβάλει τα σχέδιά του ώστε να τα απολαύσει πιο ελεύθερα και με τον τρόπο που επιθυμεί στο κοντινό μέλλον.

Ο Σάββας έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη πρόσφατα. Τι είπε; Τι συνέβη ακριβώς; Μάθετε εδώ!

Σάββας Πούμπουρας: Συγκινεί η ανάρτησή του για την τραγωδία στο Μάτι - "Ήταν αναπάντεχο και σκληρό"

Ανάμεσα σε διάφορους celebrities που εξέφρασαν τις σκέψεις τους στην διετή επέτειο της τραγωδίας στο Μάτι ήταν και ο άκρως συγκινητικός Σάββας Πούμπουρας.

Ειδικότερα, το instagram επέλεξε κι εκείνος ώστε να βγάλει από μέσα του όσα αισθάνεται και σκέφτεται αυτές τις ημέρες. Ανέβασε λοιπόν μερικές φωτογραφίες και τις συνόδευσε με το εξής κείμενο:

“Πριν 2 χρόνια φόρεσα μάσκα για άλλο λόγο. Ήταν δύσκολο, αναπάντεχο, σκληρό. Είδα όμως πως οι άνθρωποι έγιναν μια γροθιά. Για να στηρίξουν ο ένας τον άλλο. Φέτος την ίδια μέρα, βλέπω απέναντι μου πάλι τον ίδιο ουρανό... Θεέ μου..”

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Σάββας Πούμπουρας στον προσωπικό το λογαριασμό σχετικά με την τραγωδία στο Μάτι

Σάββας Πούμπουρας Μάτι

Πούμπουρας Ανάρτηση Μάτι

Δάκρυα στα μάτια μας έφεραν τα λόγια της Κάτιας Ζυγουλη για την επέτειο!