Επιστροφή στην Ελλάδα για τη Χριστίνα Αλούπη - Το ηχηρό μήνυμά της για τον κορωνοϊό

Η συγκινητική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιστροφή στην Ελλάδα για τη Χριστίνα Αλούπη - Το ηχηρό μήνυμά της για τον κορωνοϊό

Μετά από συνολικά 107 μέρες, η Χριστίνα Αλούπη επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι από τις χώρες που έχουν πληγεί όσο λίγες από τον κορωνοϊό και γι’ αυτό το λόγο, η Χριστίνα Αλούπη ως μόνιμη κάτοικος των ΗΠΑ, βίωσε πολύ έντονα την όλη κατάσταση και πέρασε πραγματικά δύσκολες ώρες με την οικογένειά της - δείτε εδώ την συγκλονιστική εξομολόγησή της για την καραντίνα.

Έχοντας αφήσει ωστόσο πίσω της τις άσχημες στιγμές, η Χριστίνα Αλούπη γύρισε στον τόπο της και περνάει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Δεν παρέλειψε ωστόσο να δώσει τη δική της συμβουλή σε όσους αψηφούν τον κίνδυνο του κορωνοϊού.

Αυτό είναι το ηχηρό μήνυμα που έστειλε η Χριστίνα Αλούπη για τον κορωνοϊό μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

«Μετά από 107 μέρες καραντίνα και 137 μέρες social distancing στην Αμερική, το να μπορώ να ζήσω μια σχετικά φυσιολογική ζωή είναι θείο δώρο για μένα και η ευγνωμοσύνη που νιώθω μέσα μου δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια… Γι’αυτό δεν μπορώ να ακούω γκρίνιες για μια μάσκα που πρέπει να φοράμε σε κλειστούς χώρους. Εγώ την φόρεσα 24 ωρες συνεχόμενα για να φτάσω Ελλάδα και μια χαρά ήμουν.

Προσέχετε και εδώ, για να μην γίνει και η Ελλάδα Αμερική και δεν ξέρουμε από που να το μαζέψουμε μετά. Όλοι υποφέρουμε, όλες οι χώρες, όλοι οι λαοί. Το θέμα είναι ποιος θα το περάσει όλο αυτό έστω και λίγο πιο ανώδυνα. Να μας ακούτε και εμάς που περάσαμε τα χειρότερα σε μια χώρα υπερσύγχρονη-υπερδύναμη???????? (και καλά) που κατήντησε ο περίγελος όλου του πλανήτη», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλούπη στην ανάρτησή της.