Τάσος Τεργιάκης: Μόλις έκανε την ανακοίνωση για τον ALPHA

Τι συνένβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τάσος Τεργιάκης: Μόλις έκανε την ανακοίνωση για τον ALPHA

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Τάσος Τεργιάκης θέλησε να κάνει μία σημαντική ανακοίνωση, για το επόμενο βήμα που θα κάνει στην καριέρα του και το επόμενο "challenge" που θα αποδεχθεί στον ALPHA.

Ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη έχει δώσει εδώ και καιρό τα χέρια με τον ALPHA, προκειμένου να συνεχίσει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη που ξεκινάει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα, έπεσαν και επίσημα οι υπογραφές και ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να δείξει τον ενθουσιασμό του με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Τάσου Τεργάκη για τον ALPHA

«Οι υπογραφές μπήκαν και μόνος στόχος είναι πλέον η κορυφή! Ήρθα Κηφισιά, στον @alphatv και στέλνω το μήνυμα μου παντου...

Είναι πια "ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ"...

Πρεμιερα στις 7 Σεπτεμβρίου στις 11.00 και μαθαίνουμε τα πάντα αλλιώς ... μαζί, καθημερινά μέχρι τις 13.00..», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Τάσος Τεργιάκης: Δείτε την όμορφη σύζυγό του για πρώτη φορά!

Ο αγαπημένος και επί χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Τάσος Τεργιάκης που μας ενημέρωνε κάθε μέρα με τόση θέρμη για τα καλλιτεχνικά δρώμενα, παράξενες ιστορίες και πολύ κινηματογράφο, έκανε μία δημόσια εμφάνιση με την όμορφη γυναίκα του και για πρώτη φορά είδαμε φωτογραφία της!

Ειδικότερα, ο Τάσος παρακολούθησε την θεατρική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή "dettolμη και γοητεία" και πέρασε χαλαρωτικές στιγμές στο πλάι της συζύγου του.

Δείτε την όμορφη σύζυγό του Τάσου Τεργιάκη για πρώτη φορά!

τεργιακης συζυγος σεφερλης παράσταση

Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό όλοι ανυπομονούν την επιστροφή του Τάσου, ο οποίος κατέχει μία θέση στην ρωινή εκπομπή του Alpha "ώρα για Μελέτη"

Ο Τάσος είχε πει πρόσφατα στην εκπομπή του Happy Day: "13 χρόνια έκανα ειδήσεις και 10 που είμαι στην Ελένη, περίπου 25 χρόνια στη δουλειά. Τώρα σε προσωπικό επίπεδο είναι γνωστό νομίζω. Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά. Έχω δυο γιους 15 και 13 χρονών. Η σύζυγός μου η Γωγώ είναι ήρεμη δύναμη. Είναι εκτός χώρου, ευτυχώς. Είμαστε μαζί πάνω από 20 χρόνια. Με ξέρει από την αρχή της σταδιοδρομίας μου και νομίζω ότι γνωρίζουμε καλά τα θέλω του άλλου, τις υποχωρήσεις και τις κόκκινες γραμμές. Και στο θέμα των παιδιών υπάρχει κοινή πορεία από την αρχή."