Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πλάνταξε στο κλάμα η Σοφία Κουρτίδου λίγο πριν το τέλος του The Booth

Συγκλονιστικό στιγμιότυπο!

Πλάνταξε στο κλάμα η Σοφία Κουρτίδου λίγο πριν το τέλος του The Booth
News 06.08.2020 17:09
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Λίγο πριν τελειώσει το σημερινό The Booth, η Σοφία Κουρτίδου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και πλάνταξε στο κλάμα, όταν προβλήθηκε ένα αφιέρωμα για τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες το απόγευμα.

Η είδηση του θανάτου του γνωστού καλλιτέχνη σόκαρε τους συναδέλφους του καθώς «έφυγε» πολύ ξαφνικά.

Η Σοφία Κουρτίδου δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα, ενώ μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον καλό της φίλο που έφυγε από τη ζωή.

«Ότι και να πούμε για τον Αγάθωνα είναι πολύ λίγο. Ήταν πατέρας για πολλούς από μας και φίλος καρδιακός. Ήταν αυτό που λέμε… μάγκας. Αν και δεν θα του άρεσε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον όρο, αλλά πραγματικά ο Αγάθωνας ήταν μάγκας, κιμπάρης. Ήταν ένας απίστευτος μουσικός…

Δεν αποχαιρετούμε γιατί στην πραγματικότητα οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν, ζουν πάντα μέσα στην καρδιά μας και άνθρωποι σαν τον Αγάθωνα είναι πάντα εδώ και μέσα από το έργο τους, ήταν ένα παράδειγμα ανθρώπου. Ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου σε σημείο που πολλές φορές μπορεί να ήταν παρεξηγήσιμο από ανθρώπους και γι’ αυτό το λόγο ήταν τόσο υπέροχος», είπε με δάκρυα στα μάτια η Σοφία Κουρτίδου.

The Booth: Η Σοφία Κουρτίδου βρέθηκε σε ένα χαντάκι

Μία πραγματικά απίστευτη ιστορία θέλησε να διηγηθεί η Σοφία Κουρτίδου, στην εκπομπή της, The Booth. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη και πώς κατάφερε να βρεθεί μέσα σε ένα χαντάκι.

Υπεύθυνη για όλο το σκηνικό δεν είναι άλλη από τη Σοφία Μουτίδου, η οποία με μία μικρή γκάφα που έκανε, οδήγησε την Σοφία Κουρτίδου... στο χαντάκι.

Η παρουσιάστρια περιέγραφε την ιστορία στις άλλες τρεις κυρίες του The Booth και εκείνες εννοείται πως δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου έχει φωτογράφιση, όμως ξεχνά να πάρει μαζί της τα ρούχα που πρέπει να βάλει. Η Σοφία Κουρτίδου προσφέρεται να της πάει. Η διαδρομή έχει χωματόδρομο, η Σοφία Κουρτίδου μπερδεύεται, παίρνει άλλον χωματόδρομο και μετά από λίγο πέφτει με το αυτοκίνητό της σε ένα χαντάκι!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το οργισμένο σχόλιο της Σοφίας Μουτίδου - «Είμαι στην προκλιμακτήριο και...»

The Booth: "Το αγόρι μου σκαλίζει την μύτη του! Τι να κάνω;"

Share