Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής απέκτησε δισέγγονο!

Το αποκάλυψε σήμερα

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής απέκτησε δισέγγονο!
News 06.08.2020 19:54
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε σήμερα, στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, ένας πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος έκανε γνωστό πως απέκτησε το πρώτο του δισέγγονο. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του με το νέο μέλος που προστέθηκε στην οικογένειά του.

Ο λόγος για τον Ζαφείρη Μελά, ο οποίος μίλησε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Open και μεταξύ άλλων, θέλησε να εκφράσει τη θλίψη του για τον θάνατο του αγαπητού ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη - δείτε εδώ βίντεο από την κηδεία του.

Ακόμα, μοιράστηκε την άποψή του για την trap μουσική, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στον Snik που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού το τελευταίο καιρό, μίλησε για το δισέγγονο που απέκτησε, αλλά και για τις εμφανίσεις του με τον Αντύπα που αρχίζουν στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Αυτά είπε ο Ζαφείρης Μελάς για το δισέγγονό του

«Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από τον ρόλο του παππού. Του παιδιού σου το παιδί, δυο φορές παιδί σου. Παρόλα αυτά, να σας πω και κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε. Έγινα και δις παππούς. Έχω και δισέγγονο τώρα. Όλη η "αρρώστια" είναι εκεί», αποκάλυψε ο Ζαφείρης Μελάς και οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ προκαλεί η στυγερή δολοφονία τραγουδιστή!

Η κατάθεση ψυχής πασίγνωστου τραγουδιστή για τον εθισμό του στο αλκοόλ

Share