Στο My Style Rocks η Γωγώ Γαρυφάλλου - Η φωτογραφία στο Ιnstagram

Είναι αλήθεια;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
 Στο My Style Rocks η Γωγώ Γαρυφάλλου - Η φωτογραφία στο Ιnstagram

Η Γωγώ Γαρυφάλλου είναι μία όμορφη και δυναμική γυναίκα που συνεχώς κινείται και τη βλέπουμε να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Γωγώ άφησε να εννοηθεί ότι ίσως και να τη δούμε σε γνωστή εκπομπή μόδας... Θα τη δούμε στο My Style Rocks άραγε;

Η Γωγώ Γαρυφάλλου έμεινε αξέχαστη στο τηλεοπτικό κοινό με τη συμμέτοχή της στο Shopping Star. Ύστερα, έγινε γνωστός ο γαμός της, έφερε στον κόσμο το μωράκι της και χώρισε με το σύζυγό της. Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα και ελπίζουμε και η συμμετοχή της στο My Style Rocks να αληθεύει και να την δούμε εκεί, εξίσου γρήγορα!

Στο My Style Rocks η Γωγώ Γαρυφάλλου; Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Ιnstagram

 Γωγώ Γαρυφάλλου Mystyle Rocks

Σε σχετική ερώτηση για το εάν δήλωνε ξανά συμμετοχή στο Shopping Star, η Γωγώ απάντησε σε ακόλουθό της στα κοινωνικά δίκτυα:

«Φέτος λέω να δηλώσω συμμετοχή στο My Style Rocks», έγραψε στο Instagram.

 Γωγώ Γαρυφάλλου ανάρτηση instagram

Για να δούμε τι θα συμβεί...!

Η Γωγώ μάλλον ερωτεύτηκε ξανά και είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ! Δείτε τον νέο της σύντροφο!

Έμεινε μισή η Γωγώ Γαρυφάλλου - Έχασε 25 ολόκληρα κιλά σε 3,5 μήνες από την εγκυμοσύνη της! (Φωτογραφία)

Η πανέμορφη Γωγώ Γαρυφάλλου, πρόσφατα έγινε μανούλα και έφερε στη ζωή το πρώτο παιδάκι της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Έχουν περάσει μόνο 3,5 μήνες και η Γωγώ κάνει μία τρομερή έκπληξη που αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Η Γωγώ λοιπόν έχασε 25 ολόκληρα κιλά σε 3,5 μήνες από τη γέννηση του παιδιού της, όπως ενημέρωσε τον διαδικτυακό κόσμο του Instagram.

Η σχέση που έχει αναπτύξει με τους ακολούθους ήταν είναι πολύ καλή και κατά τη διάρκεια ενός Q&A με τους θαυμαστές της, κάποιος τη ρώτησε για τα κιλά της. Τότε ήρθε η απάντηση - φωτογραφία που τους "έστειλε" όλους και εμάς μαζί προσθέτουμε!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Γωγώ Γαρυφάλλου σε story της στο Instagram όπου φαίνεται ότι έχασε 25 ολόκληρα κιλά σε 3,5 μήνες από την εγκυμοσύνη της!

Γωγώ Γαρυφάλλου εχαασε 25 κιλα

Γωγώ Γαρυφάλλου: Αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο χώρισε - «15 μέρες μετά τον ερχομό της κόρης μου...»