Νίκη Λυμπεράκη: Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της μέσα από το μαιευτήριο

Η πιο γλυκιά ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Νίκη Λυμπεράκη: Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της μέσα από το μαιευτήριο

Η γοητευτική παρουσιάστρια του ειδησεογραφικού προγράμματος στο Open, Νίκη Λύμπεράκη, γέννησε το πρώτο της παιδάκι εχθές και η ευτυχία της είναι απέραντη. Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της δεν άργησε να έρθει, καθώς πριν από λίγο ανήρτησε μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Νίκη και ο σύντροφός της Γιάννης έγιναν γονείς και ένα νέο τεράστιο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή τους. Ο ενθουσιασμός τους είναι διάχυτος και δεν κρύβεται με κανέναν τρόπο. Η Νίκη ανέβασε μια εξαιρετικά γλυκιά φωτογραφία του μωρού της, στην οποία φαίνεται το χεράκι του! Με την ανάρτησή της "πρόδωσε" και το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του μωρού της που ανέβασε η Νίκη Λυμπεράκη μέσα από το μαιευτήριο

λυμπεράκη μωρό μαιευτήριο

Χαρακτηριστικά έγραψε: "Παιδιά, ο Πανούλης μας. Από χθες ο κόσμος όλος!»

Η φωτογραφία αυτή είναι άκρως γλυκιά και συγκινητική. Ευχόμαστε τα καλύτερα στο ζευγάρι και το μωράκι τους να είναι πάντοτε γερό και δυνατό!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τη γέννα της Νίκης Λυμπεράκης.

Θέλεις να μείνεις έγκυος; 5 tips γονιμότητας

Θέλεις να μείνεις έγκυος; 5 tips γονιμότητας. Κάθε ζευγάρι που προσπαθεί για ένα µωρό καλό είναι να γνωρίζει ορισµένα ιατρικώς αποδεκτά «tips γονιµότητας» που θα το βοηθήσουν στην προσπάθεια για επίτευξη εγκυµοσύνης.

Έχετε σκεφτεί ότι δεν είναι και τόσο απλό το να μείνετε έγκυος με φυσικό τρόπο; Κάθε ζευγάρι που προσπαθεί για ένα µωρό καλό είναι να γνωρίζει ορισµένα ιατρικώς αποδεκτά «tips γονιµότητας» που θα το βοηθήσουν στην προσπάθεια για επίτευξη εγκυµοσύνης.

Για την ιστορία, να πούμε ότι η 15η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσµια Ηµέρα Γονιµότητας, µε πρωτοβουλία της Assisted Conception Taskforce (ACT) και αποτελεί µέρα ενηµέρωσης για την υπογονιµότητα των ζευγαριών...για να δείτε τα 5 tips γονιμότητας συνεχίστε στο thebody.gr