Γνωστός παρουσιαστής εξομολογείται: «Όταν έκλεισε το ALTER βίωσα τις συνέπειες...»

Τα συγκινητικά λόγια του για την περιπέτεια που έζησε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γνωστός παρουσιαστής εξομολογείται: «Όταν έκλεισε το ALTER βίωσα τις συνέπειες...»

Μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε, ένας γνωστός παρουσιαστής, δε δίστασε να εξομολογηθεί τα πάντα, για την άσχημη εμπειρία και τις συνέπειες της οικονομική κρίσης που βίωσε, όταν έκλεισε οριστικά το ALTER και έμεινε χωρίς δουλειά.

Μπορεί πλέον να έχει κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως δεν πέρασε άσχημα, όταν εκείνος και πολλοί ακόμα συνάδελφοί του, βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς δουλειά.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Σουρέλη, ο οποίος πλέον παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή APLHA Παντού - δείτε εδώ πώς τα πήγες χθες στα νούμερα τηλεθέασης (6/8). Ο παρουσιαστής μίλησε στο «7 Μέρες TV» και αναφέρθηκε στην πορεία του στο ALTER και στο άδοξο τέλος της.

Αυτή ήταν η εξομολόγηση του παρουσιαστή για το ALTER

Δεύτερη χρονιά Παναγιώτη για εσένα στο πρωινό του σταθμού. Ποιο είναι το στίγμα που θέλεις να αφήσετε φέτος;

Την περσινή σεζόν ο κόσμος αγκάλιασε το “Alpha παντού” και χαιρόμαστε γι’ αυτό. Ειδικά από τη στιγμή που θεωρώ ότι κάναμε αποτελεσματικά τη δουλειά μας, χωρίς υπερβολές και ακρότητες. Προσωπικός μου στόχος είναι να εδραιωθούμε στη συνείδηση του κόσμου, ότι από εμάς θα ενημερώνεται έγκαιρα και αξιόπιστα τόσο για τα σοβαρά θέματα της επικαιρότητας όσο και για τις ειδήσεις που μας διασκεδάζουν.

Παναγιώτης Σουρελής ALTER

Σε αγχώνει η τηλεθέαση;

Η τηλεθέαση είναι ένα εργαλείο για να βλέπουμε τι προτιμά ο κόσμος. Εννοείται ότι θέλουμε να αρέσει η εκπομπή στους τηλεθεατές.

Παναγιώτη, η διετία του Alter με ότι επέφερε, και μιλώ για το γεγονός της μη απολαβής των δεδουλευμένων σου, τι άλλαξε στη ζωή σου, αλλά και τι σε δίδαξε ταυτοχρόνως;

Το λουκέτο στο Alter ήταν ένα από τα πρώτα “κανόνια” στην αγορά. Βίωσα άμεσα και βίαια τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, όπως και εκατοντάδες συνάδελφοί μου. Όμως το μεγαλύτερο προσόν ενός ανθρώπου είναι να προσαρμόζεται στις συνθήκες και να επιβιώνει. Και αυτό έκανα. Σήμερα, δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά. Έμαθα να εκτιμώ αυτά που έχω.

Τι ονειρεύεσαι ακόμη να έρθει στη ζωή σου;

Αν θα μπορούσα να κάνω μόνο μια ευχή, και αυτή να πραγματοποιούνταν, θα ήταν υγεία για μένα και την οικογένειά μου. Όλα τα υπόλοιπα, χρήματα, επαγγελματική ανέλιξη και άλλα, είναι στο χέρι μας.

TAGS