Χαρές στην οικογένεια Σπανούλη - Η τρυφερή στιγμή που απαθανάτισε η Ολυμπία Χοψονίδου

Έχουν γιορτή στο σπίτι τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια Σπανούλη - Η τρυφερή στιγμή που απαθανάτισε η Ολυμπία Χοψονίδου

Χαρές έχουμε και σήμερα στην οικογένεια τους η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης. Το μοντέλο και μαμά 6 παιδιών, απαθανάτισε μια πολύ τρυφερή στιγμή που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, σήμερα 7/8, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει τα γενέθλια τους και από νωρίς το πρωί η οικογένεια του έσπευσε να του ευχηθεί και να του κάνει μια πολύ όμορφη αφιέρωση στον πίνακα που έχουν στο σπίτι τους.

Τα παιδιά του έγραψαν «Χρόνια πολλά μπαμπά» και η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την στιγμή. Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες έχει πολλές χαρές στο σπίτι τους, τις οποίες περνάνε μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οικογενειακώς έχουν ξεκινήσει μάλιστα και τις καλοκαιρινές τους διακοπές και οι φωτογραφίες τους είναι απίστευτες από τις βουτιές τους στην πισίνα.

Βασίλης Σπανούλης γενέθλια Ολυμπία Χοψονίδου

Χαρές η οικογένεια Σπανούλη είχε και προχθές - Οι τρυφερές στιγμές Βασίλη και Ολυμπίας Χοψονίδου

Μερικές στιγμές απόλυτης ευτυχίας πέρασαν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, αφού στην οικογένεια τους χθες, είχαν χαρές και στο σπίτι τους έκαναν ένα μεγάλο party.

Η κόρη τους γιόρτασε τα γενέθλια της μαζί με τους γονείς της, τα 5 αδέρφια της, φίλους της, αλλά και αγαπημένα της πρόσωπα. Έσβησε μια πανέμορφη ροζ τούρτα και τα παιχνίδια δεν είχαν τέλος.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το υπέροχο party που της διοργάνωσαν.

Στη μια είδαμε όλη την οικογένεια μαζί να ποζάρει, ενώ στην άλλη πόζαραν στο φακό όλοι οι καλεσμένοι τους!

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε γνωστή παραλία να κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα. Το σώμα ωστόσο της Ολυμπίας Χοψονίδου τράβηξε όλα τα βλέμματα.