«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Παντρεύεται γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Παντρεύεται γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Τα ευχάριστα νέα φαίνεται πως μόλις «έσκασαν» για έναν πολύ αγαπημένο και γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, μιας και έγινε γνωστό πως σε λίγο καιρό, πρόκειται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του. Το ευτυχισμένο ζευγάρι δεν μπορεί να κρύψει ούτε λεπτό τον ενθουσιασμό του!

Ο λόγος για τον Θάνο Τζανή, ο οποίος πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του, Άντζυ Καραγιάννη, η οποία είναι ραδιοφωνική παραγωγός.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012 σε μία καλλιτεχνική εκδήλωση όπου εκείνη έπαιζε μουσική ως dj και εκείνος απλά είχε βρεθεί εκεί για να διασκεδάσει. Τότε δεν είχε συμβεί απολύτως τίποτα, αν και η έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον ήταν εμφανής. Όμως, χρειάστηκε να περάσει λίγος ακόμα καιρός για να έρθουν κοντά. Συναντήθηκαν λοιπόν τυχαία σε κοινή παρέα φίλων και τότε ήταν που ερωτεύτηκαν παράφορα ο ένας τον άλλον.

Θάνος Τζανής γάμος

Και ύστερα τα πάντα πήραν τον δρόμο τους. Γνώρισαν ο ένας την οικογένεια του άλλου και εκείνος στην πρώτη επέτειο της σχέσης του έκανε κάτι πολύ ρομαντικό που σίγουρα η σύντροφός του δεν περίμενε. Της έκανε πρόταση γάμου!

Από τότε πήραν την απόφαση να σχεδιάσουν τον γάμο τους που αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο παρουσία καλών φίλων και στενών συγγενών, ενώ δείτε και με τι ασχολείται σήμερα ο Θάνος Τζανής.

Πηγή: Εspresso

Νέος γάμος στην ελληνική showbiz - Μόλις ανακοινώθηκε!

Ένας νέος γάμος πρόκειται να λάβει χώρα σε λίγο καιρό στην ελληνική showbiz και η νύφη δείχνει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ με την ανακοίνωση. Μέσα από το Instagram, ανέβηκαν οι πρώτες φωτογραφίες με το μονόπετρο.

Την ευχάριστη ανακοίνωση την έκανε ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος είναι στενός φίλος με τη νύφη και ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά του για τα χαρμόσυνα νέα.

Ο λόγος για τον γάμο της Στέλλας Δημητρίου!

Ο Χάρης Σιανίδης έγραψε χαρακτηριστικά: «Με γέλια κλείνει αυτή η βραδιά.....και με πολύ συγκίνηση ....ξέρετε ήταν πάντα για μένα κάτι παραπάνω απο φίλη...συνοδοιπόρος-οικογένεια ....κοινή πορεία – ηλικία - διαδρομή ....χάρηκα για τον ξαφνικό γάμο της αλλά ταυτόχρονα ήταν για μένα ένα σοκ...

το ολοκληρωτικό τέλος μιας ανέμελης εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί ....ήταν η τελευταία ελεύθερη φίλη μου...και θα παραμείνει για πάντα προστατευόμενη και αγαπημένη μου!!! Τώρα την ελευθερία θα την απολαμβάνω πλέον μόνος μου!!!

Σ αγαπώ....έχουμε να ζήσουμε πολλά ακόμα παρέα #bestfriends #friendsforeve» και δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη φίλη του να τσουγκρίζουν τα ποτήρια του και είδαμε πρώτη φορά το μονόπετρό της. την ίδια φωτογραφία ανήρτησε και η Τζένη Τζιβεριώτη.