Συγκλονίζει η Χριστίνα Αλούπη - «Υπάρχει ενδεχόμενο να μείνουμε στην Ελλάδα»

Χειροτερεύει η κατάσταση με τον κορωνοϊό στις ΗΠΑ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Χριστίνα Αλούπη - «Υπάρχει ενδεχόμενο να μείνουμε στην Ελλάδα»

Η Χριστίνα Αλούπη επικοινώνησε σήμερα με την εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και συγκλόνισε με τα λόγια της για την κατάσταση που επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον κορωνοϊό, ξεκαθαρίζοντας πως αν τα πράγματα χειροτερέψουν, τότε υπάρχει ενδεχόμενο να μείνει μαζί με την οικογένειά της στην Ελλάδα.

Η Χριστίνα Αλούπη επέστρεψε προσφάτως από την Αμερική και έτσι σήμερα μίλησε στην πρωινή εκπομπή για όλα όσα βίωσε η ίδια και η οικογένειά της.

«Πρώτα απ’ όλα μάσκα φοράς υποχρεωτικά και μέσα στο αεροπλάνο και σ’ όλα τα αεροδρόμια. Για 22 ώρες δεν βγάλαμε τη μάσκα παρά μόνο για μα φάμε και να πιούμε. Με το που φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη μας έκαναν τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό και από εκεί και πέρα μας είπαν ότι ζούμε κανονικά τη ζωή μας χωρίς να μείνουμε σε καραντίνα», ανέφερε αρχικά για τον τρόπο με τον οποίο έφτασαν στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική λόγω του κορονοϊού αλλά και για την ανευθυνότητα της πολιτείας να χειριστεί την κατάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος που, ενώ στην αρχή είχαν ακυρώσει το ταξίδι τους στην Ελλάδα, τελικά αποφάσισαν να το κάνουν, μιας και δεν μπορούσαν να μείνουν άλλο μέσα στο σπίτι.

Ο μεγάλος γιος της οικογένειας έχει βιώσει ήρεμα την κατάσταση σε αντίθεση με τον μικρότερο, ο οποίος έχει χάσει τις ισορροπίες του. Συνεπώς, επειδή τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο στην Αμερική, η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγός της σκέφτονται σοβαρά να μείνουν το χειμώνα στην Ελλάδα- δείτε εδώ την συγκλονιστική εξομολόγησή της για την καραντίνα.

Επιστροφή στην Ελλάδα για τη Χριστίνα Αλούπη - Το ηχηρό μήνυμά της για τον κορωνοϊό

Μετά από συνολικά 107 μέρες, η Χριστίνα Αλούπη επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι από τις χώρες που έχουν πληγεί όσο λίγες από τον κορωνοϊό και γι’ αυτό το λόγο, η Χριστίνα Αλούπη ως μόνιμη κάτοικος των ΗΠΑ, βίωσε πολύ έντονα την όλη κατάσταση και πέρασε πραγματικά δύσκολες ώρες με την οικογένειά της.

Έχοντας αφήσει ωστόσο πίσω της τις άσχημες στιγμές, η Χριστίνα Αλούπη γύρισε στον τόπο της και περνάει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Δεν παρέλειψε ωστόσο να δώσει τη δική της συμβουλή σε όσους αψηφούν τον κίνδυνο του κορωνοϊού.

Αυτό είναι το ηχηρό μήνυμα που έστειλε η Χριστίνα Αλούπη για τον κορωνοϊό μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

«Μετά από 107 μέρες καραντίνα και 137 μέρες social distancing στην Αμερική, το να μπορώ να ζήσω μια σχετικά φυσιολογική ζωή είναι θείο δώρο για μένα και η ευγνωμοσύνη που νιώθω μέσα μου δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια… Γι’αυτό δεν μπορώ να ακούω γκρίνιες για μια μάσκα που πρέπει να φοράμε σε κλειστούς χώρους. Εγώ την φόρεσα 24 ωρες συνεχόμενα για να φτάσω Ελλάδα και μια χαρά ήμουν.

Προσέχετε και εδώ, για να μην γίνει και η Ελλάδα Αμερική και δεν ξέρουμε από που να το μαζέψουμε μετά. Όλοι υποφέρουμε, όλες οι χώρες, όλοι οι λαοί. Το θέμα είναι ποιος θα το περάσει όλο αυτό έστω και λίγο πιο ανώδυνα. Να μας ακούτε και εμάς που περάσαμε τα χειρότερα σε μια χώρα υπερσύγχρονη-υπερδύναμη???????? (και καλά) που κατήντησε ο περίγελος όλου του πλανήτη», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλούπη στην ανάρτησή της.