Τέταρτο παιδί για την Kate Middleton - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Τι λένε τα ξένα μέσα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέταρτο παιδί για την Kate Middleton - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Περιμένει το τέταρτο παιδί της η Kate Middleton; Η είδηση κάνει το γύρω του διαδικτύου με τις φήμες να φουντώνουν με κάποιες πρόσφατες φωτογραφίες που τη δείχνουν να έχει φουσκωμένη κοιλίτσα. Τι ισχύει ωστόσο;

H Βρετανική εφημερίδα Express, επιμένει εδώ και τρεις μέρες με διαφορετικά δημοσιεύματα, πως η Δούκισσα στα 38 της χρόνια είναι και πάλι έγκυος.

Με την Μ. Βρετανία να βγαίνει σιγά σιγά από την καραντίνα, το βασιλικό ζευγάρι πραγματοποιεί επίσημες εξόδους με την Kate να αποφεύγει τα στενά φορέματα και να επιλέγει πιο αέρινα. Ακόμη και έτσι όπως αχνοφαίνεται μια μικρή κοιλίτσα. Βέβαια αυτό, δεν επιβεβαιώνει τίποτα.

Από την μεριά του όμως το πρακτορείο στοιχημάτων Coral, μιλώντας στην εφημερίδα Express επιμένει πως οι πιθανότητες για τέταρτο παιδί είναι υψηλές. Έπειτα, υπάρχει η προϊστορία της βασίλισσας Ελισάβετ. Σε αντίθεση με τον Harry που έχει τονίσει πως θα ήθελε να κάνει μέχρι δύο παιδιά, ο William ίσως στοχεύσει τα τέσσερα παιδιά.

Από την άλλη υπερβολική οικειότητα ανάμεσα στον William και την Kate, μετά τη καραντίνα λέει πολλά, αφού κρατούσαν αποστάσεις. Ένα ακόμη στοιχείο είναι πως η Δούκισσα άγγιξε πολλές φορές ασυναίσθητα την κοιλίτσα της. Δείτε ωστόσο και μια αδημοσίευτη φωτογραφία του γιου της, που έκανε χαμό.

Τέταρτο παιδί Kate Middleton

Δάκρυα χαράς για την οικογένεια της Kate Middleton - Γιορτάζει όλο το Buckingham

Στις 22/7, ο πρίγκιπας George γιορτάζει τα 7α γενέθλιά του και σύσσωμη η βασιλική οικογένεια έσπευσε να του ευχηθεί. Μάλιστα, έγινε και μία ανάρτηση στο Instagram. Τη φωτογραφία αυτή τράβηξε η ίδια η Kate Middleton η οποία έχει πάθος με τη φωτογραφία και συνηθίζει να βγάζει φωτογραφίες τα παιδιά της σε κάθε περίπτωση.

Γιατί όμως είναι τόσο σημαντική μία μέρα σαν αυτή; Είναι πολύ απλό. Ο πρίγκιπας George είναι αυτή τη στιγμή τρίτος στη διαδοχή του θρόνου, μετά τον παππού του Κάρολο και τον πατέρα του William. Είναι ωστόσο κοινό μυστικό της βασιλικής οικογένειας, πως λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του, ο Κάρολος θα αποσυρθεί από το θρόνο και θα τον παραχωρήσει στον γιο του.

Η θέση λοιπόν του George μέσα στην οικογένεια είναι ανώτερη και από αυτή που θα είχε ο πρίγκιπας Χάρι, αν είχε παραμείνει στην "αγκαλιά" του Buckingham.

Από το πρωί έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες και είναι σίγουρο πως όλη η οικογένεια θα το γιορτάσει με την ψυχή της.