Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο γιος της κοιμήθηκε στη θάλασσα - Η τρυφερή στιγμή που απαθανάτισε

Θα «λιώσετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο γιος της κοιμήθηκε στη θάλασσα - Η τρυφερή στιγμή που απαθανάτισε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την οικογένεια της και την παρέα της, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και οι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές. Μια από αυτές είναι όταν απαθανάτισε το γιο της να έχει κοιμηθεί στην αγκαλιά της στη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, γεμίζει τις μπαταρίες της για να την βρει ο χειμώνας ανανεωμένη, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό, αφού θα έχει καινούρια ομάδα. Δείτε εδώ τους 2 παίκτες του MasterChef.

Στο πλευρό της βρίσκονται οι δυο καλές της φίλες, Μάρα Ζαχαρέα και Τίνα Μεσσαροπούλου, με την οποία μάλιστα, συνεργάζεται και στην εκπομπή και είναι από τα πρόσωπα που μένει σταθερό στο πάνελ της.

Η φωτογραφία με το γιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή να κοιμάται στη θάλασσα

Η φωτογραφία ωστόσο, που έκανε το διαδίκτυο να λιώσει είναι αυτή με το μπέμπη της, να τον έχει πάρει ο ύπνος στην θάλασσα μετά από το μπάνιο που έκαναν. Η μαμά του τον απαθανάτισε να κοιμάται στην αγκαλιά της και η στιγμή είναι πολύ τρυφερή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή γιος

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Λιώσαμε" - Η τρυφερή ανάρτηση με το γιο της στη θάλασσα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται σε διακοπές στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, την Πάρο. Οι οικογενειακές διακοπές την έχουν "ξετρελάνει" από ευτυχία καθώς καταφέρνει να περνάει όσο το δυνατόν χρόνο μπορεί με τα παιδάκια της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανήρτησε την πιο γλυκιά φωτογραφία με το γιο της δίπλα στη θάλασσα και μας έκανε να "λιώσουμε"

Η Σταματίνα είναι πολυάσχολη και όλη την ώρα βρίσκεται στα τηλεοπτικά πλατό από όπου μας κρατάει συντροφιά. Τώρα είναι όμως καλοκαίρι και συντροφιά της κρατάνε τα παιδάκια της. Στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακολούθους τη στο Instagram, τη βλέπουμε να παίζει με τον μικρό της γιο στην αμμουδιά και να τον προσέχει πολύ τρυφερά. Η Σταματίνα είναι μια υπέροχη μανούλα και αυτό φαίνεται!

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με το γιο της στην αμμουδιά!

"Making some new friends" έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή γιος