Γνωστό ζευγάρι χώρισε μετά την... πρώτη του κοινή φωτογραφία

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά που τελείωσε άδοξα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γνωστό ζευγάρι χώρισε μετά την... πρώτη του κοινή φωτογραφία

Μετά την ανάρτηση της πρώτης του κοινής φωτογραφίας, ένα αγαπημένο και γνωστό ζευγάρι της showbiz χώρισε οριστικά και μάλιστα, όχι πρόσφατα, αφού εδώ και ένα μήνα έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μπορεί εκείνη να είναι 40 χρονών και εκείνος 30, ωστόσο αυτό δεν τους πτόησε από το να ερωτευτούν με την πρώτη ματιά. Ένας έρωτας ωστόσο που τελείωσε άδοξα.

Ο λόγος για την ηθοποιό Olivia Munn και τον αγαπημένο της Tucker Roberts που σύμφωνα με το Us Weekly, όχι μόνο δεν είναι πια μαζί αλλά έχουν χωρίσει περίπου ένα μήνα μετά την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, στο τέλος του 2019.

Άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο λόγος που πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Ωστόσο πριν από καιρό η Olivia είχε δηλώσει «Όταν ήμουν παιδί, η μαμά μου έλεγε πως όταν μεγαλώσω δεν χρειάζεται να βρω κάποιον και απλά να παντρευτώ. Πρέπει έλεγε να φτιάξω όνομα δικό μου, οπότε το να σκέφτομαι το νυφικό μου ή το πότε θα παντρευτώ, δεν είναι κάτι που εκείνη ήθελε και νιώθω πλήρης όπως είμαι».

Τίτλους τέλους έριξε ακόμη ένα γνωστό ζευγάρι, που ήταν μαζί μόνο λίγους μήνες. Δείτε εδώ για ποιο μιλάμε.

Olivia Munn χώρισε

Χωρισμός - ταραχή: Μετά από 13 χρόνια και δυο παιδιά παίρνουν διαζύγιο

Μετά από 13 χρόνια σχέσης, τα δέκα τελευταία σε γάμο και δυο παιδιά πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς και ανακοίνωσαν μέσα από το instagram τον χωρισμό τους.

«Αποφασίσαμε να γυρίσουμε σελίδα και να προχωρήσουμε από το γάμο μας. Καθώς περνάμε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο, τα παιδιά και η σχέση μας ως γονείς και αγαπημένοι φίλοι θα παραμείνουν η προτεραιότητά μας.Κατανοούμε ότι αυτές οι ειδήσεις προσφέρονται για δημόσιο διάλογο, αλλά προς το συμφέρον των παιδιών και της οικογένειάς μας, ζητούμε ιδιωτικότητα, συμπόνια και αγάπη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», έγραψε με τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση να έχουν απενεργοποιηθεί.

Το ζευγάρι πριν από μερικές ημέρες γιόρτασε τη 10η επέτειο του γάμου του με την πρώην σύζυγο να μοιράζεται μια throwback φωτογραφία από το μυστήριο και το σχόλιο: «Δέκα χρόνια παντρεμένοι, δώδεκα μαζί, δεκατρία χρόνια ως καλύτεροι φίλοι».

Ο λόγος για Armie Hammer και την Elizabeth Chambers!

Ζευγάρι χωρισμός

Και για να πιάσουμε και την εγχώρια showbiz, ο Γιάννης Μάρκου μετά τον χωρισμό με την Τζούλια Νόβα βρήκε νέα σύντροφο! Δείτε την εδώ