Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστος παρουσιαστής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστος παρουσιαστής

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε πασίγνωστος παρουσιαστής, το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Ειδικότερα, ο παρουσιαστής είναι έτοιμος να εισηχθεί στο χειρουργείο καθώς υπέστη κάταγμα. Ποιος είναι ο εν λόγω παρουσιαστής;

Λόγος γίνεται για τον πολυαγαπημένο Σάιμον Κάουελ, πασίγνωστο παρουσιαστή που κλέβει πάντοτε τις εντυπώσεις με τις κριτικές του και τον εκκεντρικό του πολλές φορές τρόπο αντίδρασης και σχολιασμού. Εκτός των άλλων, ο Σάιμον είναι γνωστός παραγωγός, εμπνευστής και κριτής του X-Factor. Τι συνέβη όμως στον Σαίμον;

σαιμον καουελ παρουσιαστης

Στο νοσοκομείο ο πασίγνωστος παρουσιαστής Σάιμον Κάουελ

Ο 6οχρόνος Σάιμον, είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια που οδηγούσε το ηλεκτρικό του ποδήλατο κοντά στην περιοχή του σπιτιού του, στο Λος Άντζελες. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έπεσε και αυτό του στοίχισε ένα κάταγμα στην πλάτη του. Η εκπρόσωπός του πληροφόρησε το κοινό ότι πρόκειται άμεσα να επιβληθεί σε χειρουργείο.

"Είναι καλά, βρίσκεται υπό παρακολούθηση και στα καλύτερα χέρια. Έσπασε την πλάτη του και υποβάλλεται σε εγχείρηση απόψε" δήλωσε η εκπρόσωπος.

«Φρένο» σε αγαπημένο παρουσιαστή;

Παρουσιαστής αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος - Στο πλευρό του ο σύζυγος και οι κόρες του

Στο πλευρό γνωστού παρουσιαστή βρίσκεται επί 27 χρόνια σύζυγος του και οι κόρες του μετά την αποκάλυψη που έκανε ότι είναι ομοφυλόφιλος με ένα μακροσκελές κείμενο και φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής «This Morning», Φίλιπ Σκόφιλντ μίλησε με λόγια από καρδιάς και εξομολογήθηκε πως αισθάνεται πόνο και σύγχυση, κάτι που προέρχεται από τον πόνο που προκαλεί στην οικογένειά μου».

Αναλυτικά η ανάρτηση του γράφει:

«Η εσωτερική μου σύγκρουση έρχεται σε αντίθεση με τον έξω κόσμο που έχει αλλάξει τόσο πολύ προς το καλύτερο. Σήμερα, πολύ σωστά, το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι ένας λόγος για να γιορτάζεις και να είσαι περήφανος. Ναι, αισθάνομαι πόνο και σύγχυση, αλλά αυτό προέρχεται μόνο από τον πόνο που προκαλώ στην οικογένειά μου».

Αναφερόμενος στην σύζυγό του, ο παρουσιαστής Φίλιπ Σκόφιλντ, πρόσθεσε: «Η Στεφ ήταν απίστευτη – την αγαπώ τόσο πολύ. Είναι η πιο ευγενική ψυχή που έχω συναντήσει ποτέ. Τα κορίτσια μου με έχουν εντυπωσιάσει με την αγάπη τους, τις αγκαλιές τους και τα ενθαρρυντικά τους λόγια, την άμεση αποδοχή και την υποστήριξή τους. Τόσο η δική μου οικογένεια όσο και της Στεφ με εντυπωσίασαν με την αγάπη και την υποστήριξή τους. Φυσικά, ανησυχούν για την Στεφ, αλλά ξέρω ότι θα μας στηρίξουν και τους δύο. Οι φίλοι μου είναι οι καλύτεροι του κόσμου – ειδικά η Χόλι (η συμπαρουσιάστριά του Χόλι Γουιλομπάι), που είναι τόσο ευγενική και σοφή και που με αγκάλιασε. Όσο για το τηλεοπτικό μου δίκτυο – το ITV, δεν θα μπορούσα να ελπίζω σε μια καλύτερη συνεργασία και μια πιο καλή ομάδα υποστήριξης».

Αυτοί είναι οι διάσημοι Έλληνες που είναι ομοφυλόφιλοι και το έχουν παραδεχτεί δημόσια!

Ο Σκόφιλντ είναι παντρεμένος τα τελευταία 27 χρόνια και έχει δύο κόρες, ηλικίας 27 και 24 ετών. Την Ρούμπι Λόου και την Μόλι Λόου.

Παρουσιαστής ομοφυλόφιλος