Χαρές στην οικογένεια της Ελένης Φουρέιρα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια της Ελένης Φουρέιρα

Χαρές είχαν στην οικογένεια της Ελένης Φουρέιρα και το έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια ανάρτηση φωτογραφίας.

Η τραγουδίστρια έχοντας βρει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, βρέθηκε στο πλευρό της οικογένεια της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Μπορεί να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο κάνοντας μια μικρή εξαίρεση έκανε γνωστό ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, το οποίο γιόρτασαν πριν από μερικές ώρες.

Συγκεκριμένα, ο ανιψιός της και γιος της αδερφής της, Ιωάννας, είχε τα γενέθλια του και του ετοίμασαν ένα όμορφο party. Ο μικρός έγινε 4 ετών.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την τούρτα που έσβησε. Λίγες ημέρες πριν να σημειώσουμε πως η τραγουδίστρια προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Ελένη Φουρέιρα αδερφή παιδί

Η αδερφή της Ελένης Φουρέιρα τα «έσπασε» μέχρι το πρωί - Η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσει, ωστόσο συχνά βλέπουμε φωτογραφίες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τόσο με συντρόφους της, όσο και όπως τώρα με την αδερφή της, η οποία τα «έσπασε» μέχρι το πρωί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο πρόσωπο οι δυο αδερφές είναι ίδιες.

Η τραγουδίστρια που βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στην Αμερική με σκοπό την προώθηση της καριέρας της, ενώ πρόσφατα έβγαλε και το νέο της τραγούδι που μέσα σε λίγες ημέρες πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές στο Youtube, διανύει την πιο όμορφη περίοδο όσον αφορά τα επαγγελματικά της.

Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την αδερφή της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας να τα «σπάει» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με την παρέα της. Μάλιστα, όπως είδαμε οι δυο αδερφές έχουν απίστευτα ίδια κοινές χαρακτηριστικά.

Η Μαργαρίτα, στο πρόσωπο είναι σχεδόν ίδια με την Ελένη Φουρέιρα, ενώ ίδιες αναλογίες έχουν και στο σώμα. Και οι δυο αδερφές έχουν καλλίγραμμες σιλουέτα κάτι που όπως φαίνεται είναι εκ γενετής.

Όσον αφορά την εμφάνιση της, η Μαργαρίτα επέλεξε total black. Συνδυάζοντας ψιλόμεση παντελόνα με κοντομάνικο μπλουζάκι με ανοιχτό μπούστο.

Ελένη Φουρέιρα αδερφή

Ελένη Φουρέιρα οικογένεια αδέρφια

Ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα έχει και αδερφό και αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία τους. Στο πρόσωπο η τραγουδίστρια μαζί του είναι σαν φωτοτυπίες.