Το βίντεο με την Βίκυ Καγιά και μικροσκοπικό μπικίνι που τρέλανε το διαδίκτυο

Μοίρασε... εγκεφαλικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το βίντεο με την Βίκυ Καγιά και μικροσκοπικό μπικίνι που τρέλανε το διαδίκτυο

Η Βίκυ Καγιά έχει απίστευτο σώμα και δεν διστάζει να φοράει στην παραλία μικροσκοπικά μπικίνι που αναδεικνύουν τις άψογες αναλογίες. Ένα βίντεο μάλιστα, που δημοσίευσε "τρέλανε" το διαδίκτυο.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο στα ενδιάμεσα διαλείμματα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κάνει τις βουτιές της στην θάλασσα με την οικογένεια της για να ξεκουραστεί, καθώς προβλέπεται ένας δύσκολος χειμώνας, όσον αφορά τη δουλειά. Θα την δούμε, στο GNTM, όπως και στο Shopping Star, ενώ όπως ανακοίνωσε ετοιμάζει και κάτι καινούριο.

Σε μια εξόρμηση της στην παραλία λοιπόν, έβγαλε ένα απίστευτο βίντεο μέσα στη θάλασσα φορώντας ένα τέλειο μικροσκοπικό μπικίνι που της ταίριαζε άψογα. Η επιδερμίδα της είναι αψεγάδιαστη, ενώ όπως είδαμε διαθέτει και κοιλιακούς.

Όταν το ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα likes, αλλά και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν βροχή και μιλούσαν με τα πιο όμορφα λόγια.

Μέχρι ώρα το βίντεο της Βίκυς Καγιά, μετρά 65,150 χιλιάδες προβολές!

Αυτό είναι μικροσκοπικό μαγιό της Βίκυς Καγιά που κοστίζει 220 €

Στη Μύκονο απόλαυσε πριν από λίγες ημέρες τις διακοπές της η Βίκυ Καγιά μαζί με την οικογένεια της. Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η παρουσιάστρια έκανε τις βουτιές της με μαγιό αξίας 220 €.

Ο φωτογραφικός φακός πριν από μερικές ημέρες, «τσάκωσε» την Βίκυ Καγιά σε κοσμική παραλία του νησιού των ανέμων με το σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά να απολαμβάνουν τον ήλιο και να κάνουν το μπάνιο τους. Ενώ, η τρυφερή μαμά δεν άφησε λεπτό από τα μάτια της την κόρη και το γιο της.

Ωστόσο, πολλά μάτια έπεσαν και πάνω στο κορμί της, καθώς διατηρεί αναλογίες που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες της ηλικίας της. Η παρουσιάστρια - μοντέλο, προσέχει την διατροφή της, ενώ κάνει καθημερινή γυμναστική.

Αυτό είναι το μαγιό της Βίκυς Καγιά

Για την συγκεκριμένη ημέρα, η Βίκυ Καγιά, φόρεσε ένα απίστευτο μπικίνι από την εταιρία Eres. Το τοπ κοστίζει 110 €, ενώ το σλιπ 110 €.

Βίκυ Καγιά Μύκονο με μαγιό 220 €