Συγκλονίζει η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του OPEN - «Σώθηκε από θαύμα! Έγιναν όλα τόσο γρήγορα»

Οι αποκαλύψεις για το ατύχημα της Έρρικας Πρεζεράκου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του OPEN - «Σώθηκε από θαύμα! Έγιναν όλα τόσο γρήγορα»

Συγκλόνισε με τα λόγια της η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του OPEN για το ατύχημα που είχε η Έρρικα Πρεζεράκου από το οποίο και σώθηκε από θαύμα. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

Όπως είπε στην εκπομπή Καλοκαίρι NOT, επικοινώνησε με την Έρρικα Πρεζεράκου μετά το ατύχημα και ανέφερε πως η αθλήτρια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Αυτά είναι τα συγκλονιστικά λόγια της Ελένης Χατζίδου στον αέρα του OPEN

«Μιλήσαμε με την Έρρικα, πήραμε τηλέφωνο χθες το μεσημέρι. Το πρώτο πράγμα με το που σήκωσε το τηλέφωνο και της λέω “περαστικά. Πονάς αγάπη μου;”, μου λέει “Πάρα πολύ Ελενάκι, είμαι σε κατάσταση σοκ, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Θα μπορούσα να έχω χάσει το κεφάλι μου, να με έχει κόψει η προπέλα και να μην ζω αυτή τη στιγμή”. Μου είπε ότι έχασε το μικρό της δαχτυλάκι, όπως είπε και στην Σάσα Σταμάτη. Προσευχηθείτε μου λέει για τον παράμεσο, είχε αιματοκρίτη 19, έχασε πολύ αίμα αν και ανταποκρίθηκαν πολύ άμεσα, ελικόπτερο…»

Είπε η Ελένη Χατζίδου αρχικά και πρόσθεσε: «Της λέω “από τους αέρηδες;”, μου λέει “Ελενάκι μου τι να σου πω, είναι μεγάλη ιστορία απλά επειδή είχε δύο μεγάλες μηχανές το σκάφος θα μπορούσε να μου κοπεί το κεφάλι”. Σώθηκε από θαύμα. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, αίμα χρειάζεται και η ψυχολογία της θέλει χρόνο για να νιώσει καλύτερα».

Μάλιστα, ο Ετεοκλής Παύλου έκανε έκκληση προς τους τηλεθεατές να πάνε όσοι θέλουν να δώσουν αίμα. Δείτε και την έκκληση που έκανε η αθλήτρια μετά το 5ωρο χειρουργείο.

Ελένη Χατζίδου για Έρρικα Πρεζεράκου OPEN

Οι αποκαλύψεις της Έρρικας Πρεζεράκου για το ατύχημα

Η Έρρικα μίλησε στο On time και τη Σάσα Σταμάτη εκφράζοντας τα εξής λόγια: "Καλά είμαι, κάνω τώρα 2 συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σ’ όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο το χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει.

 Έρρικα Πρεζεράκου αποκάλυψη ατύχημα

Απλά λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να πω την αλήθεια έχω έννοια για τον παράμεσο, γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά" Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της μετά το 5ωρο χειρουργείο μέσα από το νοσοκομείο