Ιωάννα Τούνη: Λαμπερό πάρτι για τα γενέθλιά της - Φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο

Τα «έσπασε» μαζί με φίλους της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Λαμπερό πάρτι για τα γενέθλιά της - Φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο

Η Ιωάννα Τούνη έκλεισε τα 27 και δε θα μπορούσε παρά να κάνει το πιο λαμπερό πάρτι για τα γενέθλιά της. Η πανέμορφη influencer, περιτριγυρισμένη από φίλους της και πρόσωπα που την αγαπούν, απόλαυσε και με το παραπάνω τα γενέθλιά της και εμείς σας έχουμε φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο από το γλέντι της!

Η Ιωάννα Τούνη ζει το φετινό καλοκαίρι της και με το παραπάνω και όχι άδικα! Η influencer, απολαμβάνει τις μέρες που έχει εκτός δουλειάς προκειμένου να περάσει το χρόνο της μαζί με τους φίλους της. Σήμερα, γιορτάζει τα 27α γενέθλιά της και έτσι χθες βράδυ έγινε σωστός πανικός για τα μάτια της.

Μαζί με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, την Βρισηίδα Ανδριώτου και πολλούς φίλους της, η Ιωάννα Τούνη τα «έσπασε»!

Από εμάς στο YouWeekly.gr, χρόνια πολλά με υγεία!

Ιωάννα Τούνη γενέθλια

Ιωάννα Τούνη ηλικία

Είδε μπροστά του την Ιωάννα Τούνη και τον έπιασε "ταραχή" - Η επική αντίδραση ενός φαν

Είναι γνωστό πως η Ιωάννα Τούνη έχει μεγάλη απήχηση στους άνδρες, ωστόσο η αντίδραση αυτού του φαν που την είδε μπροστά του στα στενά της Μυκόνου, είναι απλά επική. Με το που κατάλαβε ότι πλησιάζει η γνωστή influencer, τον έπιασε ταραχή!

Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και έτσι αποφάσισε να επισκεφθεί για ακόμα μία φορά τη Μύκονο, αυτή τη φορά με την καλή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Οι φωτογραφίες και τα stories που έχουν ανεβάσει οι δύο κυρίες στα προφίλ τους, έχουν προκαλέσει σωστό πανικό στον κόσμο του Instagram, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι ίδιος και από κοντά.

Στο βίντεο που τράβηξε η κάμερα του Mykonos Live TV, φαίνεται η Ιωάννα Τούνη με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, να περπατάνε στα στενά του νησιού και έναν φαν να τις πλησιάζει ζητώντας τους να βγάλουν μαζί σέλφι. Μάλιστα, ήταν τόσο ενθουσιασμένος που δεν πίστευε στα μάτια του όταν τις είδε!