Μπουράκ Χακί: Πριν τη Χαρά Παππά ήταν σε σχέση με αυτή την καλλονή

Μελαχρινή και κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπουράκ Χακί: Πριν τη Χαρά Παππά ήταν σε σχέση με αυτή την καλλονή

Μπορεί ο Μπουράκ Χακί να έδωσε τέλος στη σχέση του με τη Χαρά Παππά, ωστόσο πριν τα φτιάξει το μοντέλο, ήταν σε σχέση με μία μελαχρινή καλλονή. Η πρώην του, ήταν ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της τουρκικής τηλεόρασης και σε κάθε τους εμφάνιση είχε τον τρόπο να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Ο Τούρκος ηθοποιός είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της τηλεόρασης και έγινε ευρέως γνωστός και στην Ελλάδα μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά Κισμέτ, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην χώρα μας.

Τον τελευταίο χρόνο, έγινε ακόμα πιο γνωστός στην Ελλάδα, μετά την είδηση για τη σχέση του με τη Χαρά Παππά, η οποία συμμετείχε στο GNTM - δείτε εδώ στο μεταξύ πώς απάντησε για τον χωρισμό του με το μοντέλο στα ελληνικά.

Πριν ανακοινώσει τη σχέση του με την Χαρά Παππά, ο Μπουράκ Χακί ήταν ζευγάρι με την Τουρκάλα παρουσιάστρια, Γκιουσλέν Ποτούκ! Μάλιστα, οι δυο τους είχαν επισκεφθεί και την Ελλάδα όσο καιρό τα είχαν.

Μπουράκ Χακί σύντροφος

Μπουράκ Χακί - Χαρά Παππά: Έτσι ήρθε η οριστική ρήξη στη σχέση τους

Ο Μπουράκ Χακί χώρισε με τη Χαρά Παππά πριν από λίγο καιρό και στην αρχή φαινόταν πως οι δυο τους είχαν διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως στην σχέση τους, ήρθε η οριστική ρήξη μετά από μία κίνηση του ηθοποιού.

Το ζευγάρι ήταν έτοιμο να πάει για γάμο, ωστόσο η σχέση τους έφτασε στο τέλος της. Ποτέ δεν έγινε γνωστός ο ακριβής λόγος, είναι όμως αλήθεια πως οι δυο τους φαίνονταν να έχουν άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό.

Μάλιστα, στα γενέθλια της Χαράς Παππά, ο Μπουράκ Χακί είχε κάνει μία πολύ τρυφερή ανάρτηση και εκείνη του είχε απαντήσει με έναν εξίσου τρυφερό τρόπο.

Όπως σας ενημερώσαμε ωστόσο εμείς, ήδη από εχθές, οι δυο τους αποφάσισαν να κόψουν εντελώς τις σχέσεις τους και έτσι έσβησε ο ένας τον άλλον από το Instagram, ενώ στη συνέχεια, η Χαρά Παππά διέγραψε και όλες τις φωτογραφίες της με τον ηθοποιό.

Τι συνέβη στην πραγματικότητα ανάμεσα στον Μπουράκ Χακί και τη Χαρά Παππά;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Καλοκαίρι #ΝΟΤ, ο Μπουράκ Χακί ήταν αυτός που μετά το χωρισμό, ζήτησε από την Χαρά Παππά να τα ξαναβρούνε. Εκείνη αρνήθηκε και κάπου εκεί, οι σχέσεις τους διακόπηκαν.