Με "καυτό" μπικίνι η Βικτώρια Καρύδα - Το σώμα της χωρίς ρετούς είναι θανατηφόρο

Θα μείνετε "παγωτό" με τις απίστευτες αναλογίες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με

Θανατηφόρο είναι το κορμί της Βικτώρας Καρύδα. Το είδαμε σε φωτογραφία που δημοσίευσε χωρίς ρετούς και μείναμε "παγωτό". Το μοντέλο πόζαρε με "καυτό" μπικίνι και οι αναλογίες της είναι άψογες.

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνει καθημερινή γυμναστική και έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις ασκήσεις που ακολουθεί.

Οι ασκήσεις αυτές μάλιστα έχουν αποτελέσματα, καθώς η Βικτώρια Καρύδα στην φωτογραφία που ανήρτησε είδαμε πως έχει κοιλιακούς φέτες. Ενώ, δεν υπάρχει ούτε ίχνος κυτταρίτιδας στα πόδια της.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα το μοντέλο έκανε και τις καλοκαιρινές της διακοπές στην όμορφη Σαντορίνη για να ξεχαστεί από τις άσχημες στιγμές που έζησε με τους φερόμενους δολοφόνους του συζύγου της, Γιάννη Μακρή - Δείτε εδώ τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τη δίκη .

Με αυτή τη δίαιτα απέκτησε θανατηφόρο κορμί η Βικτώρια Καρύδα και μπορεί να ποζάρει με "καυτό" μπικίνι

Η Βικτώρια Καρύδα έχει θανατηφόρο κορμί όχι άδικα όμως, μιας και ακολουθεί μία εξαιρετικά αυστηρή δίαιτα με την οποία "στεγνώνει" και δε μένει ούτε ίχνος λίπους πάνω της. Εμείς σου τη βρήκαμε και πρέπει οπωσδήποτε να της ρίξεις μία ματιά.

Η Βικτώρια Καρύδα, σαν παλιό μοντέλο ξέρει καλά τους κανόνες της υγιεινής διατροφής! Αυτό που επιλέγει να τρώει για πρωινό την βοηθάει να καίει λίπος, αλλά και να κρατιέται αδύνατη χωρίς στερήσεις. Έχει πολλά ευεργετικά οφέλη για τον οργανισμό και αν και εκ πρώτης όψεως μοιάζει με βόμβα θερμίδων, στην πραγματικότητα είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Βέβαια η Βικτώρια Καρύδα, όχι μόνο έχει κορμάρα, αλλά αγαπάει και ιδιαίτερα τη θάλασσα, και γι΄ αυτό το λόγο επιλέγει να κάνει εκεί τις βόλτες της.

Άλλωστε, το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, το οποίο και κακώς πολλοί αμελούμε, με άσχημες συνέπειες για το σώμα μας. Κάπως έτσι καταλήγουμε φουλ πεινασμένοι το μεσημέρι και οι αμαρτίες… δεν έχουν τελειωμό.