Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Τι απαντούν στις ερωτήσεις περί γάμου;

Η απάντηση - "βόμβα"

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Τι απαντούν στις ερωτήσεις περί γάμου;

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος αποτελούν ένα αγαπημένο ζευγάρι το οποίο ερωτεύτηκε μπροστά και πίσω από τις κάμερες του MasterChef, όπου και οι δύο συμμετείχαν και τα πήγαν εξίσου περίφημα. Οι δυο τους βρέθηκαν στο τηλεοπτικό πλατό του Καλοκαίρι#Not και απάντησαν σε διάφορες απαντήσεις, μεταξύ άλλων και σε αυτές περί γάμου!

Χαρακτηριστικά και οι δυο τους ήταν πολύ κάθετοι μόλις τους απευθύνθηκε ο λόγος, με τη Μαρία να παίρνει κατευθείαν το λόγο και να λέει τα εξής:

"Όχι μην το συζητάμε αυτό το πράγμα. Παιδιά, μας έχουν ρωτήσει πόσες φορές, είμαστε πολύ λίγο καιρό μαζί», δήλωσε η Μαρία με τον Δημήτρη να προσθέτει: "Όχι, όχι κάτσε…"

Στη συνέχεια τους ρώτησαν αναφορικά με τα τηλεοπτικά τους σχέδια και απάντησαν το παρακάτω: "Θα σας τα πούμε τα νέα στη συνέχεια, πολύ πιθανόν να είμαστε κάπου μαζί τηλεοπτικά του χρόνου και να μαγειρεύουμε"

Δείτε το βίντεο στο οποίο ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη απαντούν στις ερωτήσεις περί γάμου

Πρόσφατα ο Δημήτρης είχε κάνει ένα σχόλιο που είχε συζητηθεί πολύ. "Ο κόσμος είναι χαζός..." .Διαβάστε όλα όσα είπε εδώ.

Μπούκαρε η Μαρία Μπέη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Η απίστευτη ατάκα για τον Μπέλλο

Το πρωί της Παρασκευής, στην τελευταία Happy Day εκπομπή της σεζόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε στο πλατό τον Δημήτρη Μπέλλο, ο οποίος θα της μαγειρέψει! Ωστόσο, πίσω από τις κάμερες βρισκόταν και η Μαρία Μπέη από το MasterChef που σε κάποια φάση μπούκαρε μέσα και... έγινε το έλα να δεις!

Για την ακρίβεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή την τράβηξε από το χέρι για να μπει στο πλατό κι εκείνη το πρώτο που είπε ήταν "Κοίτα, βάφτηκα κιόλας, μου είπες να βαφτώ και βάφτηκα", και συνέχισε αναφερόμενη στο Μπέλλο: "Θα σε δώσω στεγνά τώρα, κάθε φορά που βάφομαι έρχεται η μου λέει δεν τα σβήνεις καλά στον λαιμό, εγώ τα σβήνω όταν βάφομαι".

Δείτε όλα όσα έγιναν αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι σε εστιατόριο να ταΐζει ο ένας τον άλλον στο στόμα! Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα