Χάρης Βαρθακούρης: Όλα όσα είπε για την ενδεχόμενη σύγκριση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο - "Δεν θα χάσω τον ύπνο μου..."

Τι άλλο δήλωσε;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: Όλα όσα είπε για την ενδεχόμενη σύγκριση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο -

Ο Χάρης Βαρθακούρης πρόκειται να είναι ο νέος παρουσιαστής του ριάλιτι παρακολούθησης "Big Brother". Εκτός από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό του, όλοι αναρωτιούνται αν το γεγονός ότι θα συνεργαστεί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που έχει γράψει ιστορία στο Big Brother, του προκαλεί άγχος.

Στα ερωτήματα αυτά ο Χάρης απαντάει πολύ εύστοχα και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του, εξάλλου δεν γίνεται να κρίνουμε ανόμοιες καταστάσεις και πρόσωπα. Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε ο ανατρεπτικός και πάντοτε χαμογελαστός Χάρης Βαρθακούρης.

Όλα όσα είπε για την ενδεχόμενη σύγκριση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Πώς αισθάνεσαι που θα συνεργαστείς με τον Ανδρέα Μικρούτσικο;

Τρία πράγματα σκεφτόμουν κατά τη διάρκεια της καραντίνας πως θέλω να αλλάξουν στο «Big Brother» για να αισθανθώ ασφάλεια και σιγουριά σε αυτό που πάω να κάνω.
Το πρώτο ήταν ότι ήθελα να μη βγούμε τον Μάρτιο.

Το έστειλα στο σύμπαν και μου έκανε το χατίρι. Ήξερα ότι το πρόγραμμα όταν θα επέστρεφε δεν θα είχε κοινό στα live, αλλά πάνελ. Και είχα πει στην Αντελίνα πόσο πολύ ήθελα να είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε αυτό.

Μέσα στο καλοκαίρι με πήραν από το κανάλι και μου είπαν "Έχουμε αυτήν την ιδέα. Πώς σου φαίνεται;" και τους απάντησα «είστε μες στο μυαλό μου. Μόνο μη μου πετάτε το δόλωμα και μετά μου πείτε όχι, ότι δεν τα βρήκατε στο οικονομικό κ.τ,λ. γιατί θα τρελαθώ".

Χάρης Βαρθακούρης Big Brother

Ηθελα και μια τρίτη αλλαγή που αφορούσε εμένα και έγινε, όμως δεν μπορώ να την πω. Ε, μου είπε η Αντελίνα "
παίξε, Χάρη μου, ένα τζόκερ".

Σε φοβίζουν ενδεχόμενες συγκρίσεις με τον Ανδρέα στην παρουσίαση;

Αλλο το 2000, άλλο το 2020. Τεράστιο χρονικό διάστημα στο οποίο έχουν γίνει τεράστιες αλλαγές στα πάντα. Άλλη γενιά.
Είναι αναπόφευκτο και άσκοπο να γίνουν συγκρίσεις με τον Ανδρέα. Επίσης δεν με ενδιαφέρει και να γίνουν. Δεν θα χάσω τον ύπνο μου, ούτε θα μου κοπεί η όρεξη αν με συγκρίνουν με τον Ανδρέα.


Η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου στο "Big Brother" σημαίνει πως κατά κάποιον τρόπο μου παραδίδει μια σκυτάλη. Η παλαιότερη στη νεότερη γενιά. Η παρουσία του θα είναι μόνο χρήσιμη και θα μάθω πράγματα. Πανηγύρισα όταν μου είπαν πως θα είναι ο Ανδρέας στο "Big Brother".

Διαβάστε εδώ την "αποκάλυψη" που έκανε ο Χάρης για τη γυναίκα του, Αντελίνα!

«Έριξε» το Instagram η σέλφι του Χάρη Βαρθακούρη με τις κόρες του

Ο Χάρης Βαρθακούρης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, μία πολύ όμορφη σέλφι με τις δύο κόρες του, και για μία ακόμα φορά, κατάφερε να "ρίξει" το Instagram. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ανάρτηση αυτή πήρε χιλιάδες likes!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στις μικρές του και δε διστάζει να το δείξει με την κάθε ευκαιρία.

Η Μελωδία και η Λιόνα είναι κούκλες και σε κάθε εμφάνισή τους στο Instagram προκαλούν σωστό πανικό!

Μπαμπάς και κόρες ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό κι εμείς αυτό που έχουμε να σχολιάσουμε είναι ότι τα δύο κορίτσια έχουν μεγαλώσει πολύ και είναι πανέμορφες. Όσο για το σχόλιο του ίδιου στη φωτογραφία, σαν περήφανός μπαμπάς που έχει αδυναμία στις κόρες του, έγραψε:

«Οι κόρες μου με τον πρώτο και μεγαλύτερό τους έρωτα...»

Θυμίζουμε πως ο Χάρης Βαρθακούρης είχε ένα ατύχημα. Δείτε εδώ τι συνέβη.