Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντόνιο Μπαντέρας

Μόλις έσκασε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντόνιο Μπαντέρας

Ο γνωστός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ανήμερα των γενεθλίων του, σοκάροντας όλη την παγκόσμια κοινότητα και τους χιλιάδες θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O ίδιος δεν γνωρίζει πώς μπορεί να κόλλησε τον κορωνοϊό, ωστόσο όπως έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του, αισθάνεται καλά απλά λίγο παραπάνω κουρασμένος από ότι είναι φυσιολογικό.

Θυμίζουμε πως τεστ κορωνοϊού έκανε και ένα πρόσωπο της εκπομπής «Στην φωλιά των Κουκου». Δείτε εδώ ποιο.

Πέρα από τον Αντόνιο Μπαντέρας, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ένας παίκτης του Ολυμπιακού

Κρούσμα κορωνοϊού ανιχνεύτηκε στον Ολυμπιακό, καθώς ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε θετικός μετά από τεστ που έκανε. Ο 30χρονος φόργουορντ δεν έχει συμπτώματα και έχει τεθεί σε καραντίνα, μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊο και βρέθηκε θετικός. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, αναρρώνει απομονωμένος στο σπίτι του και η κατάστασή του παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας. Καλή ανάρρωση Κώστα!». Δείτε εδώ τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

κορωνοϊος Κώστας Παπανικολάου

Θετικός στον κορωνοϊό ο Δημήτρης Ιτούδης

Oπως ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Δημήτρης Ιτούδης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, έπειτα από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Έπειτα από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, βρέθηκε θετικός στον ιό. Παράλληλα, όπως έκανε γνωστό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η σύζυγος και η κόρη του ήταν αρνητικές στoν κορωνοϊό.

Ο Ελληνας κόουτς θα παραμείνει στο σπίτι του τις επόμενες μέρες, ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αναρρώσει από τον ιό. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το ξεκίνημα της προετοιμασίας της «ομάδας του στρατού», καθώς θα ταξιδέψει στην ρωσική πόλη κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

κορωνοϊός Δημήτρης Ιτούδης

Πηγή: iefimerida.gr