Έτσι σήμανε το τέλος του από τις Άγριες Μέλισσες

Έπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έτσι σήμανε το τέλος του από τις Άγριες Μέλισσες

Ο Γιάννης Στάνκογλου πρόκειται να αποχωρήσει σε λίγο καιρό από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, και έτσι, αποφάσισε να σημάνει το τέλος του από το σίριαλ με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, ο οποίος προκάλεσε την αντίδραση των φαν του!

Ο αγαπημένος ηθοποιός αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο του Θωμά Κυπραίου που ενσάρκωσε, ωστόσο στη νέα σεζόν πρόκειται να τον δούμε εκτός σίριαλ - δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ σχετικά με το τέλος του Κυπραίου.

Έχοντας λοιπόν αποχωρήσει από το σίριαλ του ΑΝΤ1, ο Γιάννης Στάνκογλου συνεχίζει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο θέατρο, και συγκεκριμένα στην παράσταση «AΝΑΜΝΕSIS».

Για χάρη της παράστασης, ο Γιάννης Στάνκογλου αποχωρίστηκε το εμβληματικό μουστάκι του και η αλλαγή είναι απλά εντυπωσιακή!

Σούπερ αποκλειστικό για τις Άγριες Μέλισσες - Ο άντρας που καταστρέφει την Δρόσω

Ακόμη ένα lovestory θα ζήσει η Δρόσω στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες» που θα αρχίσουν να προβάλλονται στα τέλη Σεπτέμβρη. Όπως λέει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ, η κοπέλα θα ερωτευτεί έναν άντρα, που όμως κάθε άλλο παρά έναν αθώο έρωτα θα ζήσει μαζί του, αφού αυτός θα την παρασύρει σε σκοτεινά μονοπάτια και στην αμαρτία και στην... καταστροφή. Σούπερ αποκλειστικό.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το ένα λάθος μετά το άλλο κάνει η Δρόσω -από την αρχή της σειράς- που λόγω της απερισκεψίας, της ζήλιας και το νεαρό της ηλικίας της, έχει καταστρέψει η ίδια τη ζωή της. Η αρχή του κακού έγινε με το γεγονός ότι ερωτεύτηκε τον άντρα της αδελφής της. Στην προσπάθειά της να τον ξεχάσει προέβη σε «ανήθικες» κινήσεις δίνοντας θάρρος σε άλλους άντρες, όπως στον τραγουδιστή από το μπουλούκι, αλλά και στον Κωνσταντή. Δεν κατάφερε, όμως, να ξεπεράσει τον Νικηφόρο και σε μια στιγμή αδυναμίας εκείνου, οι δυο τους καταλήγουν να κάνουν έρωτα από τον οποίο προέκυψε ένα παιδί!

Η Δρόσω ήταν πια καμένη από χέρι καθώς όταν η Ασημίνα έμαθε την αλήθεια έκοψε κάθε επαφή μαζί της, ενώ της πήρε και το παιδί αμέσως μόλις γέννησε να το μεγαλώσει σαν δικό της. Και μέσα σε όλα αυτά, η Ελένη συλλαμβάνεται για τον φόνο του Σέργιου και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη. Η Δρόσω μένει τελείως μόνη και αβοήθητη. Ετσι αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα, να βρει την τύχη της μακριά από τις άσχημες μνήμες του παρελθόντος.

Θα είναι άλλωστε κι αυτό ένα ακόμη βήμα να προσπαθήσει να ξεχάσει το μωρό που γέννησε και το οποίο η Ασημίνα δεν της επιτρέπει να πλησιάσει, παρόλο που πολλές φορές θα βρεθούν στο ίδιο μέρος. «Μπορώ να το κρατήσω στην αγκαλιά μου;», θα ρωτήσει η Δρόσω την Ασημίνα και εκείνη θα της απαντήσει: «Μην το κάνεις πιο δύσκολο απ’ όσο είναι, σε παρακαλώ», και η Δρόσω της ζητάει συγγνώμη που «παρασύρθηκε» από το συναίσθημα.

Άγριες Μέλισσες Δρόσω καμπαρέ Αθήνας νέος έρωτας

Τον έρωτα ωστόσο, έχει βρει και η Ελένη η οποία θα αρραβωνιαστεί μέσα στις φυλακές μετά τη δίκη της. Όμως θα ζήσει τις πιο δύσκολες στιγμές.

Η ολέθρια γνωριμία στις 'Άγριες Μέλισσες - Αυτός είναι ο άντρας που καταστρέφει την Δρόσω

Μετά από τα τελευταία γεγονότα, η Δρόσω μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει για την Αθήνα. Εκεί θα γνωρίσει έναν νεαρό άντρα (Αργύρης Πανταζάρας) που θα παίζει μπουζούκι σε νυχτερινό κέντρο της κακόφημης Τρούμπας. Εκείνος θα την ακούσει τυχαία να τραγουδάει και θα την πλησιάσει με σκοπό να την κάνει φίρμα: «Μπορώ να σε κάνω μεγάλη φίρμα με τη φωνή αυτή! Να σε κάνω διάσημη σε όλη την Αθήνα και να είσαι περιζήτητη! Θέλεις;», τη ρωτάει και εκείνη βλέπει επιτέλους να πραγματοποιείται το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια.

Παράλληλα τη φλερτάρει έντονα και εκείνη γοητεύεται. Δεν μπορεί να πιστέψει στην τύχη της! Βρήκε τον άντρα και τη δουλειά των ονείρων της. Ομως δεν γνωρίζει τις πραγματικές του προθέσεις και όντας ερωτευμένη μαζί του, παρασύρεται στα σκοτεινά μονοπάτια που την πηγαίνει. Η Δρόσω ξεκινάει να εργάζεται σαν τραγουδίστρια σε κακόφημο μαγαζί της περιοχής και πράγματι καταφέρνει να ξεχωρίσει με τη φωνή της.

Ο κόσμος που πηγαίνει εκεί θέλει να την ακούει, αλλά και να τη γνωρίσει και εκείνος την παροτρύνει να πηγαίνει να κάθεται στα τραπέζια τους: «Αν δεν πηγαίνεις να τους κάνεις παρέα θα τους χάσεις από πελάτες και μετά ξεχνάς την καριέρα. Αυτοί θα σε κάνουν φίρμα», της τονίζει. Η Δρόσω αρνείται και εκείνος εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και καταφέρνει να την πείσει: «Ελα κούκλα μου, για το καλό σου το λέω! Ξέρεις πόσο σ’ αγαπάω». Με τον καιρό η Δρόσω αλλάζει εμφάνιση, αρχίζει να ντύνεται πιο προκλητικά και να βάφεται πιο έντονα, ενώ φλερτάρει με τον κάθε πελάτη που κάθεται στο τραπέζι του.

Ο άντρας που την έφερε εκεί βλέπει με ικανοποίηση να ανεβαίνουν οι μετοχές του μαγαζιού και να ρέει το χρήμα. Ομως αρχίζει κι εκείνος σιγά-σιγά να την ερωτεύεται στα αλήθεια και εκεί θα μπει η ζήλια, αφού θα βλέπει τον κάθε μεθυσμένο άντρα να αγγίζει τη γυναίκα που θέλει...