Το τροχαίο που σημάδεψε πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια - "Κατάλαβα με τον πιο απόλυτο τρόπο πως..."

Τα λόγια της συγκινούν...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Το τροχαίο που σημάδεψε πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια -

Η αξία της ίδιας της ζωής πολλές φορές φαντάζει δυσδιάκριτη για τους περισσότερους ανθρώπους που έχουν μάθει να τη θεωρούν ως κάτι το δεδομένο, απορροφημένοι συνήθως από καθημερινές έγνοιες και ασχολίες, δεν ισχύει όμως και το ίδιο πια για αγαπημένη πασίγνωστη παρουσιάστρια που είδε τα πάντα "αλλιώς" ύστερα από ένα σοβαρό τροχαίο από το οποίο και γλίτωσε σαν από θαύμα και τη σημάδεψε βαθιά. Για ποια γίνεται λόγος;

Λόγος γίνεται για την όμορφη και γλυκιά Αντριάνα Παρασκευοπούλου, την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, η οποία έδωσε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Μεταξύ άλλων μίλησε για το σοβαρό τροχαίο που βίωσε, το πως αυτό άλλαξε την κοσμοθεωρία της, αλλά και για τη σχέση της με τους γιους της.

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε η πασίγνωστη παρουσιάστρια η οποία βίωσε ένα τροχαίο που τη σημάδεψε βαθιά

Αντριάνα Παρασκευοπούλου τροχαιο συνεντευξη

Έζησες ένα σοβαρό τροχαίο. Αυτό το γεγονός σε έκανε να βλέπεις διαφορετικά τη ζωή;

Με άλλαξε το τροχαίο. Κατάλαβα με τον πιο απόλυτο τρόπο πως το αύριο δεν είναι δεδομένο για κανέναν και πως το δώρο της ζωής είναι μια ευλογία που πρέπει με τη στάση σου να τιμάς κάθε ημέρα.


Είσαι μια δυναμική επαγγελματίας. Τον ίδιο δυναμισμό που βγάζεις στη δουλειά σου, τον βγάζεις και στα προσωπικά σου; Για παράδειγμα, αν και έχει περάσει πολύς καιρός, αυτός ο δυναμισμός σε βοήθησε και στη διαχείριση του διαζυγίου σου πριν από δύο χρόνια;

Ο δυναμισμός είναι ένα εφόδιο για όλους τους τομείς της ζωής μας, που μας δίνει ώθηση να προχωράμε. Δύναμη χρειάστηκε και όταν χτύπησε το τηλέφωνο μου πέντε λεπτά πριν από την έναρξη του δελτίου και ο γιος μου μεταφερόταν στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα.

Αντριάνα Παρασκευοπούλου συνέντευξη παρουσιαστρια

Υπήρξαν φορές που, λόγω επαγγελματικής έντασης, έφερες τα παιδιά σου στα όρια τους;

Ποτέ! Αφενός ξέρω πως να ξεχωρίζω τις καταστάσεις και, αφετέρου, το σημαντικότερο: Οι γιοι μου με έχουν μάθει πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι πως, όσο δύσκολη και αν ήταν η ημέρα μου στη δουλειά, το πρώτο λεπτό που θα τους δω και με την πρώτη κουβέντα που θα μου πουν, τα έχω ξεχάσει όλα.

Σοκάρει μία πρόσφατη είδηση. Αυτοκτόνησε γνωστή παρουσιάστρια!

Σοκ με την εξομολόγηση γνωστής παρουσιάστριας - «Λένε ότι πληρώνω τον άντρα μου»

Σοκ προκάλεσε μία πολύ γνωστή παρουσιάστρια με την εξομολόγηση που έκανε στον αέρα της εκπομπής της, για τον σύζυγό της και για τις κατηγορίες που κατά καιρούς έχει ακούσει, ότι τον πληρώνει για να είναι μαζί της και να κάνουν εμφανίσεις.

Με αφορμή ένα θέμα που συζητήθηκε στον αέρα της εκπομπής της, η εν λόγω παρουσιάστρια θέλησε να εξηγήσει πως και η ίδια έχει αδικηθεί πολλές φορές και έχει ακούσει πράγματα που την έχουν πληγώσει πάρα πολύ.

Ο λόγος για την Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία είναι παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής, «Με αγάπη Χριστιάνα», στον ALPHA Κύπρου. Σήμερα θέλησε να μιλήσει για ένα ζήτημα που την έχει στεναχωρήσει, και αυτό δεν είναι άλλο από τα πικρόχολα σχόλια που έχει ακούσει για τον γάμο της.

Αφορμή για να κάνει η Χριστίανα Αριστοτέλους αυτή την εξομολόγηση, στάθηκε η συζήτηση που έκανε με την Θέκλα Πετρίδη σχετικά με την ψυχολογία των haters που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, με αυτή να μην είναι ωστόσο η πρώτη φορά που ξεσπά στον αέρα η παρουσιάστρια.

Από τη μεριά της λοιπόν, η Χριστιάνα Αριστοτέλους σχολίασε:

«Έχω ακούσει πολλά ψεύδη, το έχω ζήσει πολύ έντονα. Άκουσα ότι πληρώνω τον Γιώργο (σ.σ. Εφραίμ, ο σύζυγός της) κάθε μήνα για να είναι μαζί μου» ανέφερε η Κύπρια παρουσιάστρια, ενώ συμπλήρωσε: «Το χειρότερο που είχα ακούσει και από ανθρώπους του χώρου, το οποίο μου προκάλεσε αηδία, είχα ακούσει για την αποβολή που είχα πριν την πρεμιέρα μου στον Alpha, ότι δεν υπήρξε ποτέ εγκυμοσύνη και ότι ήταν για την τηλεθέαση της πρεμιέρας. Αλλά και αυτό το διακιολόγησα γιατί είπα ότι αυτοί που το είπαν, θα ήταν αυτοί που θα το έκαναν και το άφησα να φύγει».

Χριστιάνα Αριστοτέλους σύζυγος