Εξελίξεις με την υγεία της Έρρικας Πρεζεράκου - Βίντεο μέσα από το νοσοκομείο

Συγκινεί η ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία της Έρρικας Πρεζεράκου - Βίντεο μέσα από το νοσοκομείο

Ύστερα από στιγμές απελπισίας και τεράστιας αγωνίας που έζησε η αγαπημένη στο ελληνικό κοινό αθλήτρια, Έρρικα Πρεζεράκου, ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το νοσοκομείο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με σκοπό να μας ενημερώσει για τις εξελίξεις με την υγεία της.

Συγκεκριμένα, το υλικό ήρθε μέσα από το νοσοκομείο βέβαια, αφού η Έρρικα βρίσκεται ακόμη στο ΚΑΤ και μόλις υπεβλήθη σε μία ακόμη χειρουργική επέμβαση. Το βίντεο που μοιράστηκε λοιπόν το τράβηξε ξαπλωμένη στο κρεβάτι και μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα.

 Έρρικα Πρεζεράκου βίντεο νοσοκομείο

Αυτές είναι οι εξελίξεις με την υγεία της Έρρικας Πρεζεράκου - Δείτε το βίντεο που μοιράστηκε

Χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου δήλωσε τα εξής: "Να σας πω κάτι… Οι προσευχές σας εισακούστηκαν και ο παραμέσος είναι ζωντανός! Είναι εδώ και είναι υγιής και είμαι χαρούμενη! Και είμαι πολύ χαρούμενη" στο βίντεο που ανήρτησε στονπροσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Μπορεί να μην έχω απαντήσει σε όλους αλλά σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ " συνέχισε με εμφανή συγκίνηση.

Χθες μας συγκίνησε η Βίκυ Χτατζηβασιλείου με το μήνυμά της για την Έρρικα Πρεζεράκου «Κορίτσι μου σπάνιο...» Διαβάστε το εδώ.

Έρρικα Πρεζεράκου: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της - Όλα όσα αποκάλυψε ο γιατρός της

Λίγα 24ωρα μετά το σοβαρό ατύχημα, ο γιατρός της Έρρικας Πρεζεράκου μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και αποκάλυψε τα πάντα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της. Η αθλήτρια γλίτωσε τα χειρότερα, ωστόσο έχει μπροστά της δουλειά.

Η γνωστή αθλήτρια βιώνει πολύ δύσκολες ώρες μετά το σοβαρό ατύχημά της κατά το οποίο χτύπησε στην προπέλα του σκάφους.

Ο γιατρός της, Σαράντης Σπυρίδωνος, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δώσει μία εικόνα για την κατάσταση της αθλήτριας.

«H κ. Πρεζεράκου χτυπήθηκε στο δεξί της χέρι από την προπέλα μιας εξωλέμβιας μηχανής. Μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Χειρουργήθηκε αμέσως. Είχε πολλαπλά κατάγματα στο αντιβράχιο και στην άκρα χείρα του δεξιού άνω άκρου. Αντιμετωπίστηκαν και αυτή τη στιγμή θα έχει ένα λειτουργικό χέρι», είπε ο γιατρός.