Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η ανάρτηση ένα μήνα μετά το θάνατο του πατέρα της

Ανεξίτηλη η λύπη

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η ανάρτηση ένα μήνα μετά το θάνατο του πατέρα της

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η γνωστή σε όλους πρώην παίκτρια του MasterChef, που κατάφερε να φτάσει πάρα πολύ μπροστά και να είναι μία από τους φιναλίστ του παιχνιδιού, εδώ και ένα μήνα βιώνει μία από τις πιο θλιβερές περιόδους της ζωής της, καθώς ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και τους άφησε όλους μετέωρους και γεμάτους πόνο.

Ένας μήνας πέρασε από το δυσάρεστο συμβάν και βλέπουμε, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε η Σπυριδούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως βρίσκεται στο πατρικό της στο Βόλο μαζί με την οικογένειά της.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη Ανάρτηση Θάνατος Πατέρας

Δείτε την ανάρτηση της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη ένα μήνα μετά το ξαφνικό θάνατο του πατέρα της

Ο πατέρας της Σπυριδούλας, Λευτέρης Καραμπουτάκης, "εφυγε" σε ηλικία 54 ετών, ενώ πληροφορίες λένε πως καθώς παλιότερα διατηρούσε τσιπουράδικα στη Νέα Ιωνία, εμφύσησε την αγάπη για την κουζίνα στην κόρη του.

Στην ανάρτηση της Σπυριδούλας βλέπουμε πως ευχαριστεί όσους ακολούθους της της στέλνουν λόγια συμπαράστασης σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

 Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ανάρτηση μήνυμα

«Σε περιμένει ο κολλητός σου και πολλοί...» Αυτό ήταν το μήνυμα του αδερφού της.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Οι αναρτήσεις στο Instagram πριν μάθει πως πέθανε ο πατέρας της

Ο Λευτέρης Καραμπουτάκης όπως έγινε γνωστό από το e-thessalia, βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Νέα Ιωνία. Οι αστυνομικοί που πήγαν αμέσως στο σημείο, κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς για τον 54χρονο ήταν ήδη αργά, καθώς εκτιμάται ότι είχε φύγει από τη ζωή ώρες πριν.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, λίγες ώρες πριν και συγκεκριμένα χθες το βράδυ, βρισκόταν στο χώρο εργασίας της, όπως είδαμε από τα stories που ανέβασε.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη θάνατος

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη πατέρας νεκρός

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη instagram