Φιλίτσα Καλογεράκου: Ποζάρει topless και προκαλεί αναστάτωση

Η φωτογραφία στην παραλία

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Φιλίτσα Καλογεράκου: Ποζάρει topless και προκαλεί αναστάτωση

Η καλλονή ηθοποιός, Φιλίτσα Καλογεράκου την οποία αγαπήσαμε μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή "Μαρία η άσχημη", στην οποία υποδυόταν την κακιά της υπόθεσης, τη Μαρκέλλα, ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τράβηξε όλα τα βλέμματα. Η Φιλίτσα πόζαρε topless και προκάλεσε έντονη αναστάτωση σε όσους είδαν τη φωτογραφία της.

Στη φωτογραφία θα δούμε τη Φιλίτσα Καλογεράκου με στραμμένη τη γυμνή της πλάτη, να πιάνει επάνω τα μαλλιά της και να αγναντεύει το γαλάζιο της θάλασσας. Στην περιγραφή της φωτογραφίας, δεν αμέλησε να μοιραστεί και κάποιες, κάπως πικάντικες, σκέψεις της. Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω.

Αυτήν είναι η φωτογραφία της Φιλίτσας Καλογεράκου όπου ποζάρει topless και προκαλεί αναστάτωση

" Είμαι ένα κωλόπαιδο, δύσκολος άνθρωπος και ακόμα πιο δύσκολος συνεργάτης " Αυτά είναι κάποια λόγια που κυκλοφορούν για μένα στη δουλειά μου. Είναι γνωστόν τοις πάσι ότι κάθε άνθρωπος πασχίζει και ιδρώνει για μια τέτοια φήμη. Έτσι πάσχισα και ιδρωσα και εγώ! Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν να βγει αυτή η φήμη αλλά κ όσους βοηθάνε ακόμα και σήμερα! Thanks guys, thanks and love you too ♥️♥️♥️♥️


#instasea #hairofinstagram #beauty #summer #muscle #natural #photoshoots #body #arm #photomania #naturescenes #seascapes #healthyhair #sea #photography #me #naked #topless #modelsearch #thanks #instame #like4me #likeforlikes #instalikes #tagforlikes" Έγραψε χαρακτηριστικά η Φιλίτσα

Δύσκολες ώρες έζησε η Φιλίτσα Καλογεράκου. Διαβάστε εδώ ποιος θάνατος την συγκλόνισε.

Χωρίς ρούχα ποζάρει η Φιλίτσα Καλογεράκου στο Ναυπλιο - Η τολμηρή ανάρτησή της

Η γνωστή ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου πόζαρε χωρίς ρούχα στο Ναύπλιο και αναστάτωσε τους θαυμαστές της. Μάλιστα επέλεξε να αναρτήσει τη εν λόγω τολμηρή της φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Δίπλα στο κύμα, με τον ήχο της θάλασσας να μαγεύει και να ταξιδεύει τα πλήθη σε κόσμους μακρινούς και αλλιώτικους εμπνεύστηκε η Φιλίτσα Καλογεράκου και έβγαλε μια φωτογραφία...topless.

Παρά την κάπως τολμηρή φωτογραφία της που δεν κρύβει και πολλά, η διάθεσή της Φιλίτσας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν κάπως ρομαντική. Αυτό το συμπεράναμε αφού διαβάσαμε τη λέζαντα της φωτογραφίας. αρακτηριστικά η Φιλίτσα έγραψε πάνω στον ποιητικό της οίστρο: «Αν δεν θες να χάσεις τα μάτια και το μυαλό σου, να ακολουθείς τον ήλιο περπατώντας στη σκιά»

Αυτά μας κάνει η θάλασσσα όταν βρεθούμε δίπλα και μας απορροφήσει η μυστικιστική και μεθιστική της αύρα.

Η τολμηρή - ρομαντική ανάρτηση της Φιλίτσας Καλογεράκου από τις διακοπές στο Ναύπλιο χωρίς ρούχα.

Όταν η Φιλίτσα δέχτηκε επίθεση στο δρόμο - «Άι στο δι@ολο και εσύ και...»!