Ξεχάστε την Ελεάννα Τρυφίδου - Έχασε 40 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος

Τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεχάστε την Ελεάννα Τρυφίδου - Έχασε 40 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος

Ξεχάστε εντελώς την Ελεάννα Τρυφίδου που μπορεί να θυμάστε, γιατί μετά την απώλεια 40 ολόκληρων κιλών, κατάφερε να γίνει άλλος άνθρωπος! Η παρουσιάστρια έχασε τα κιλά και ποζάρει με το σορτσάκι της, πιο αναεωμένη από ποτέ.

Εδώ και πολλούς μήνες, η Ελέαννα Τρυφίδου ακολουθεί διατροφή και προσπαθεί να αποβάλει από πάνω της τα περιττά κιλά. Όπως όλα δείχνουν, το καταφέρνει και με το παραπάνω.

Στις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις της, φαίνεται η μεγάλη αλλαγή που έχει κάνει στην εμφάνισή της και της πάει πάρα πολύ!

Μάλιστα, ανέωασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές, στην οποία ποζάρει πιο ανανεωμένη από ποτέ με το ριγέ σορτσάκι της. Τα likes όπως μπορείτε να φανταστείτε, έπεσαν "βροχή"!

Μεγάλη απώλεια βάρους είχε και η Σίσσυ Χρηστίδου, δείτε εδώ τη διατροφή της.

Η εξομολόγηση της Ελεάννας Τρυφίδου για τα κιλά της - «Πολλές φορές αυτή η γ...νη...»

«21/7/2017-21/7/2020 Τρία χρόνια. Τρία χρόνια από τότε που αποφάσισα να αλλάξω τον εαυτό μου. Συνολικά ΗΤΑΝ 37 κιλά μείον. Ο τελευταίος χρονος όμως ήταν δύσκολος. Απώλειες πολλές ... οδυνηρές. Η κάθε απώλεια ήταν κι ένας θάνατος μικρός η μεγάλος. Θάνατος γονιού, φίλων, σχέσεων, αυτοεκτίμησης, εμπιστοσύνης στους ανθρώπους και κυρίως στον εαυτό μου.

Πολλές φορές αυτή η γ@@@@@@ πόρτα του ψυγείου άνοιξε. Ήταν μια διέξοδος. Ευτυχώς όταν τα επιπλέον κιλά έγιναν 5 κοίταξα στον καθρέφτη και είπα ΟΧΙ δεν θα το ξανακάνω ποτέ αυτό στο σώμα και την ψυχή μου. Θέλω να νιώθω καλά και Σ αυτό το σώμα νιώθω. Όχι γιατί μου το είπε καποιος αλλά γιατί αυτό γουστάρω. Έτσι όλα ξεκίνησαν από την αρχή. Γιατί κυρίως το χρωστάω σε μένα. Γιατί ο αγώνας των κιλών είναι μεγάλος και ψυχοφθόρος. Είναι μαραθωνιος.

Κάθε γραμμάριο είναι μια μεγάλη νίκη κι αυτές τις νίκες τις θέλω. Μόνο όσοι δίνουν αυτή την καθημερινή μάχη το καταλαβαινουν. Έτσι λοιπόν σήμερα τρία χρόνια μετά είμαι στο ίδιο σημείο με πέρσι δηλαδή 33 κιλά μείον και είμαι περήφανη. Και βέβαια πάντα δίπλα μου ο @xenos_diet και ο Τάσος που με τράβαγε να περπατάμε 8 χλμ στην καραντίνα όταν ήθελα να μείνω για πάντα αγκαλιά με το Netflix στον καναπέ.

Η ζωή είναι ωραία ακόμα και όταν έρχονται οι κρίσεις πανικού η αβεβαιότητα για το αύριο. Tomorrow is another day έχει πει άλλωστε και η θέα Σκαρλέτ Ο Χαρά», έγραψε στη λεζάντα.