Οικονομική καταστροφή για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή - «Με έπιασε πανικός...»

Πήρε 20 κιλά και κλείστηκε σπίτι του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οικονομική καταστροφή για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή - «Με έπιασε πανικός...»

Η εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, φιλοξένησε σήμερα έναν πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την ολική οικονομική του καταστροφή, η οποία ήρθε μετά την κρίση του κορωνοϊού, τονίζοντας πως τον έπιασε πανικός και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί.

Ο λόγος για τον Βασίλη Τερλέγκα ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στο θέμα του κορωνοϊού, ξεκαθαρίζοντας πως βρίσκεται σε ομάδα υψηλού κινδύνου οπότε αποφάσισε να κλειστεί μέσα στο σπίτι του.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως πήρε πολύ γρήγορα 20 ολόκληρα κιλά και πως ο κορωνοϊός τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή, αφού δεν μπορεί καθόλου να δουλέψει, ενώ εδώ και τρεις μήνες, δεν έχει δει καθόλου τα παιδιά του.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα όσα είχε πει πριν από λίγο καιρό για τους ομοφυλόφιλους και ξεκαθάρισε πως δεν έχει πει ποτέ ότι είναι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους, απλώς δεν θέλει να γίνουν τα παιδιά του.

Αυτά αποκάλυψε ο Βασίλης Τερλέγκας για την οικονομική του καταστροφή

«Ανήκω σε ομάδα υψηλότατου κινδύνου, οπότε έχω κλειστεί μέσα. Δεν πρέπει να τραγουδήσω αλλά και να έπρεπε δεν μπορώ.

Η τελευταία μου συναυλία ήταν στην Καβάλα τον Φεβρουάριο. Την προηγούμενη μέρα ήμουν στην Καστοριά και κάποιος θαυμαστής με κυνηγούσε, με φίλαγε και ήταν μεθυσμένος.

Γυρνώντας Αθήνα μου λένε “αρχίζει μια αρρώστια που λέγεται κορωνοϊός και έχει πολλά κρούσματα στην Καστοριά”. Με έπιασε πανικός και κλειδώθηκα σπίτι. Από εκεί που ήμουν 80 κιλά έγινε 100. Οικονομικά καταστράφηκα. Έχω τρεις μήνες να δω τα παιδιά μου και μάλλον θα κάνω άλλους τρεις μήνες» είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Τερλέγκας.