Φαίη Σκορδά: Η ανάρτηση και η αποκάλυψη - «Σου είχα πει ότι ήμουν έγκυος»

Τι έκανε γνωστό η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Η ανάρτηση και η αποκάλυψη - «Σου είχα πει ότι ήμουν έγκυος»

Η Φαίη Σκορδά είναι καθημερινή χρήστης των social media και συγκεκριμένα του Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Όπως προχθές, που θέλησε να ευχηθεί σε ένα αγαπημένο της πρόσωπο κάνοντας και μια αποκάλυψη για την περίοδο που ήταν έγκυος.

Η παρουσιάστρια περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην πανέμορφη Χαλκιδική με τα παιδιά και την οικογένεια της και όπως μπορούμε να δούμε από τις αναρτήσεις της διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς έχει βρει και τον έρωτα στα μάτια του Νίκου Ηλιόπουλου.

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά και η αποκάλυψη για την περίοδο που ήταν έγκυος

Προχθές σε ανάρτηση που είδαμε στο instastory της, ευχήθηκε στον καλό της φίλο, Νίκο Κωνσταντή «χρόνια πολλά». Μαζί με τη φωτογραφία τους, μάλιστα, η Φαίη Σκροδά θέλησε να κάνει και μια αποκάλυψη για την ημέρα που τραβήχτηκε.

«Θυμάμαι αυτή την βόλτα μας, σου είχα πει πριν χρόνια ότι είμαι έγκυος. Χρόνια πολλά αγαπημένε μου», έγραψε χαρακτηριστικά».

Φαίη Σκορδά εγκυμοσύνη

Να πούμε πως η Φαίη Σκορδά έχει αποκτήσει δυο πανέμορφα παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα. Ένα χρόνο μετά το γάμο τους και συγκεκριμένα το 2011, απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, Γιάννη, ενώ τρία χρόνια αργότερα, το 2014, ήρθε στον κόσμο ο μικρός Δημήτρης.

Η παρουσιάστρια δεν αφήνει λεπτό μόνα τους τα αγγελούδια της και οι τρυφερές στιγμές στις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Χαλκιδική δεν έχουν τέλος. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια από τις πιο τρυφερές στιγμές με το μεγάλο της γιο.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η Φαίη Σκροδά χαλάρωσε, ο Γιάννη πήγε και την πήρε μια πολύ γλυκιά αγκαλιά. Δείτε εδώ την ανάρτηση της που πρόκειται να σας κάνει να «λιώσετε».