Γιώργος Λιάγκας: Βόλτα με το σκάφος και τη σύντροφο του - Τράβηξε τα βλέμματα το "καυτό" μπικίνι της

Κάνουν μαζί διακοπές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιάγκας: Βόλτα με το σκάφος και τη σύντροφο του - Τράβηξε τα βλέμματα το

Ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Λιάγκας και αυτή τη φορά δεν το κρύβει, αφού με τη νέα του σύντροφο απολαμβάνουν τις διακοπές τους με σκάφος. Μάλιστα, η μελαχρινή καλλονή που βρίσκεται στο πλευρό του τράβηξε όλα τα βλέμματα με το "καυτό" μπικίνι της.

Μπορεί ο παρουσιαστής να περνάει μια δύσκολη σχετικά περίοδο όσον αφορά τα επαγγελματικά του, καθώς ακόμη δεν έχει βγει κάποια επίσημη απόφαση για το αν θα τον αξιοποιήσει ο ΣΚΑΙ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο στην προσωπική του ζωή είναι πολύ ευτυχισμένος.

Τις φωτογραφίες του Γιώργου Λιάγκα με τη φερόμενη σύντροφο του, πρόβαλλαν στην εκπομπή «Καλοκαίρι #NOT» και τα σχόλια που ακούστηκαν στο πλατό ήταν πολλά. Αφορούσαν τόσο την κούκλα συνοδό του, όσο και τον ίδιο τον παρουσιαστή.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε σε τρυφερές στιγμές με γυναίκα, μετά το χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά. Πριν ωστόσο το tour που κάνει, απολαμβάνει την αδιανόητη θέα από το σπίτι του στην Τήνο με την τεράστια πισίνα.

Αυτή είναι η σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα που πήγαν βόλτα με το σκάφος και τράβηξε τα βλέμματα με το μπικίνι της

Γιώργος Λιάγκας: Μοναδικό κλικ από το σκάφος του

Ένα μοναδικό κλικ που έβγαλε πάνω από το σκάφος του, δημοσίευσε ο Γιώργος Λιάγκας. Κάτω από τη φωτογραφία του έγινε πανικός από τα σχόλια, αφού ο παρουσιαστής δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους πόζες.

Το τελευταίο διάστημα οι αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι σχεδόν καθημερινές. Όπως φαίνεται περνάει πολύ όμορφες στιγμές στις καλοκαιρινές του διακοπές και θέλει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους όλα τα τοπία που απολαμβάνει.

Ο Γιώργος Λιάγκας, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους αναρτήσεις με αποτέλεσμα οι θαυμάστριες του να τον αποθεώνουν και τα likes να πέφτουν σαν την βροχή.