Μπουράκ Χακί: Νέα αρχή μετά το χωρισμό με την Χαρά Παππά

Ευχάριστα νέα για τον ηθοποιό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπουράκ Χακί: Νέα αρχή μετά το χωρισμό με την Χαρά Παππά

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά αποφάσισαν να ματαιώσουν τον γάμο τους και να χωρίσουν. Ο ηθοποιός πέρασε δύσκολη ωστόσο είναι έτοιμος να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του και δείχνει να είναι πιο ενθουσιασμένος από ποτέ.

Η είδηση για το χωρισμό του ζευγαριού, σόκαρε το κοινό το οποίο μέχρι πρότινος περίμενε πως και πως νέες πληροφορίες για τον γάμο που είχαν προγραμματίσει οι δυο τους.

Μπορεί ο λόγος του χωρισμού τους να μην έγινε ποτέ γνωστός, ωστόσο ο Μπουράκ Χακί θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στα «μαχαίρια» με την πρώην σύντροφό του. Δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε στα ελληνικά.

Αυτή είναι η νέα αρχή που κάνει ο Μπουράκ Χακί μετά το χωρισμό του με τη Χαρά Παππά

Ο Τούρκος ηθοποιός αποφάσισε να ακολουθήσει μία συνταγή άκρως επιτυχημένη, η οποία λειτουργεί άριστα μετά από κάθε χωρισμό. Το έριξε στη δουλειά και με το παραπάνω.

Συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από την οποία προαναγγέλει τη νέα ταινία στην οποία θα λάβει μέρος.

Μπουράκ Χακί Χαρά Παππά χωρισμός

O ηθοποιός δείχνει να είναι πολύ ευχαριστημένος με το νέο του ξεκίνημα μιας και θα επιστρέψει σε αυτό που αγαπά περισσότερο, το οποίο δεν είναι άλλο από την υποκριτική.

Μπουράκ Χακί: Πριν τη Χαρά Παππά ήταν σε σχέση με αυτή την καλλονή

Μπορεί ο Μπουράκ Χακί να έδωσε τέλος στη σχέση του με τη Χαρά Παππά, ωστόσο πριν τα φτιάξει το μοντέλο, ήταν σε σχέση με μία μελαχρινή καλλονή. Η πρώην του, ήταν ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της τουρκικής τηλεόρασης και σε κάθε τους εμφάνιση είχε τον τρόπο να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Ο Τούρκος ηθοποιός είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της τηλεόρασης και έγινε ευρέως γνωστός και στην Ελλάδα μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά Κισμέτ, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην χώρα μας.

Τον τελευταίο χρόνο, έγινε ακόμα πιο γνωστός στην Ελλάδα, μετά την είδηση για τη σχέση του με τη Χαρά Παππά, η οποία συμμετείχε στο GNTM - δείτε εδώ στο μεταξύ πώς απάντησε για τον χωρισμό του με το μοντέλο στα ελληνικά.

Πριν ανακοινώσει τη σχέση του με την Χαρά Παππά, ο Μπουράκ Χακί ήταν ζευγάρι με την Τουρκάλα παρουσιάστρια, Γκιουσλέν Ποτούκ! Μάλιστα, οι δυο τους είχαν επισκεφθεί και την Ελλάδα όσο καιρό τα είχαν.

Μπουράκ Χακί σύντροφος