Παντελής Παντελίδης: Σε πελάγη ευτυχίας η οικογένειά του

Φωτογραφία - απόδειξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντελής Παντελίδης: Σε πελάγη ευτυχίας η οικογένειά του

Μπορεί να πέρασε άσχημα, ωστόσο η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, έχει βρει το κουράγιο και χαμογελάει ξανά. Όλοι τους, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένουν σε λίγο καιρό, τον ερχομό του νέου μέλους που θα φέρει τη χαρά στις ζωές τους.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η αγαπημένη του σύζυγος, Πωλίνα Φιλίππου περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους και δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Μάλιστα, οι δυο τους είναι πολύ ενεργοί στα social media και έτσι δε διστάζουν να ανεβάζουν τις πιο τρυφερές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Η Πωλίνα Φιλίππου και ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης να σημειώσουμε έκαναν και μια αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένουν που ράγισε καρδιές, δείτε εδώ.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης πόζαρε στην παραλία μαζί με την σύζυγό του, η οποία μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και "λιώσαμε"!

Δάκρυα χαράς στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Το χαμόγελο επιστρέφει σιγά σιγά στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Τα ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν και τα δάκρυα χαράς δεν κρύφτηκαν ούτε λεπτό, για τη μεγάλη επιτυχία του μικρού αδερφού του αγαπημένου τραγουδιστή, Κωνσταντίνο.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ακολουθεί τα χνάρια του αδικοχαμένου αδερφού του και έτσι σήμερα, υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με διασκογραφική.

Σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου, ο μικρός αδερφός του σπουδαίου Παντελή Παντελίδη, υπογράφει δισκογραφική συνεργασία εμπιστοσύνης με τη μουσική οικογένεια της Cobalt Music, στην οποία τον υποδέχτηκε θερμά η ιδιοκτήτρια Άννα-Μαρία Αντίππα, τονίζοντας ότι:

«Η ομάδα της Cobalt Music, η οποία αποδεδειγμένα δουλεύει όλα τα χρόνια για την ανάπτυξη ποιοτικού λαϊκού -και όχι μόνο- ρεπερτορίου, ανυπομονεί να εργαστεί εντατικά και με πάθος για την κυκλοφορία το συντομότερο του πρώτου επίσημου single από τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, τον πολλά υποσχόμενο λαϊκό τραγουδοποιό που ανυπομονεί να μοιραστεί τα συναισθήματά του αποκλειστικά μέσα από τα τραγούδια του».

Η πρώτη επίσημη κυκλοφορία του Κωνσταντίνου Παντελίδη από την Cobalt Music θα γίνει στις αρχές του φθινοπώρου.