Χαρές στην οικογένεια του Μπουράκ Χακί μετά το χωρισμό με τη Χαρά Παππά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαρές στην οικογένεια του Μπουράκ Χακί μετά το χωρισμό με τη Χαρά Παππά

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά έκαναν γνωστό το χωρισμό τους, και πλέον όπως όλα δείχνουν, ο Τούρκος ηθοποιός γνώρισε ξανά τις χαρές στην οικογένειά του, κάτι που έκανε γνωστό με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο χωρισμός του ζευγαριού ήρθε σαν έκπληξη για το κοινό που περίμενε πώς και πώς να μάθε περισσότερες πληροφορίες γύρω από το γάμο που είχε προγραμματιστεί.

Οι δυο τους ωστόσο χώρισαν και έτσι, ο γάμος ματαιώθηκε, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με τη σχέση που έχουν διατηρήσει, με τον Μπουράκ Χακί να ξεκαθαρίζει μέσα από μία ανάρτησή στα ελληνικά πως εκτιμά βαθύτατα το μοντέλο.

Αυτές είναι οι χαρές που έχει στην οικογένειά του ο Μπουράκ Χακί

Χθες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μερικές φωτογραφίες και βίντεο προκειμένου να ευχηθεί χρόνια πολλά στην αγαπημένη του αδερφή, η οποία έχει τα γενέθλιά της.

Μάλιστα, ο ηθοποιός βγήκε το βράδυ με την αδερφή του και τις φίλες της και γλέντησε.

Μπουράκ Χακί Χαρά Παππά χωρισμός

Μπουράκ Χακί: Νέα αρχή μετά το χωρισμό με την Χαρά Παππά

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά αποφάσισαν να ματαιώσουν τον γάμο τους και να χωρίσουν. Ο ηθοποιός πέρασε δύσκολη ωστόσο είναι έτοιμος να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του και δείχνει να είναι πιο ενθουσιασμένος από ποτέ.

Μπορεί ο λόγος του χωρισμού τους να μην έγινε ποτέ γνωστός, ωστόσο ο Μπουράκ Χακί θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στα «μαχαίρια» με την πρώην σύντροφό του.

Αυτή είναι η νέα αρχή που κάνει ο Μπουράκ Χακί μετά το χωρισμό του με τη Χαρά Παππά

Ο Τούρκος ηθοποιός αποφάσισε να ακολουθήσει μία συνταγή άκρως επιτυχημένη, η οποία λειτουργεί άριστα μετά από κάθε χωρισμό. Το έριξε στη δουλειά και με το παραπάνω.

Συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από την οποία προαναγγέλει τη νέα ταινία στην οποία θα λάβει μέρος.

Μπουράκ Χακί Χαρά Παππά χωρισμός

O ηθοποιός δείχνει να είναι πολύ ευχαριστημένος με το νέο του ξεκίνημα μιας και θα επιστρέψει σε αυτό που αγαπά περισσότερο, το οποίο δεν είναι άλλο από την υποκριτική.