Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Αυτό το φυτό έχουν σε όλα τα σπίτια τους για καλοτυχία

Η παρουσιάστρια δεν το αποχωρίζεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Αυτό το φυτό έχουν σε όλα τα σπίτια τους για καλοτυχία

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως και η ίδια έχει πει, πιστεύει πολύ στην καλοτυχία και στα γούρια για αυτό και σε όλα τα σπίτια της με τον Ματέο Παντζόπουλο έχουν ένα φυτό που τους φέρνει τύχη, αλλά και η παρουσιάστρια λατρεύει, αφού το χρησιμοποιεί αρκετά συχνά.

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως έχουμε δει από αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει, αλλά και σε φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι κήποι της είναι καταπράσινοι. Λατρεύει τη φύση για αυτό και έχει πολλά φυτά και λουλούδια τα οποία φροντίζει καθημερινά.

Μάλιστα, αυτός είναι ένας από τους λόγους που αγαπάει την Άνδρο και θέλει να πηγαίνει κάθε καλοκαίρι και Σαββατοκύριακα, αφού δεν βρίσκεται στην κλεισούρα της πόλης, αλλά σε ένα πανέμορφο νησί με πράσινα τοπία και θάλασσα.

Αυτό είναι το φυτό που έχουν σε όλα τα σπίτια του Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος

Η Ελένη Μενεγάκη συγκεκριμένα, έχει μεγάλη αδυναμία σε ένα αγαπημένο φυτό και έχει πολλές γλάστρες σε όλα της τα σπίτι που έχει με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο. Πρόκειται για τον βασιλικό!

Η παρουσιάστρια εκτός του ότι λατρεύει την μυρωδιά του, πιστεύει ότι της φέρνει τύχη. Μάλιστα, όπως κάθε νοικοκυρά το χρησιμοποιεί πολύ και στα φαγητά της.

Η Ελένη ωστόσο, δεν το αποχωρίζεται ούτε και στις διακοπές της. Στην πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Νάξο, είδαμε να κρατά ένα ματσάκι στα χέρια της.

Ελένη Μενεγάκη instagram

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη μας είχε δείξει τον υπέροχο κήπο της που έχει στο σπίτι της στα Μελλίσια, μέσα από μια φωτογραφία που την είχε τραβήξει ο σύζυγός της. Είναι καταπράσινος, έχει γκαζόν και σίγουρα θα τον ζηλέψετε.