Χαρές για τον Υπάτιο Πατμάνογλου - Για δεύτερη φορά μπαμπάς

Υπέροχα νέα!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Χαρές για τον Υπάτιο Πατμάνογλου - Για δεύτερη φορά μπαμπάς

Πολύ χαρμόσυνα είναι τα νέα για τον Υπάτιο Πατμάνογλου καθώς η ζωή του χαμογελάει και τον γεμίζει με φως. Ο Υπάτιος έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς με τη σύζυγό του Εμμανουέλα και όπως είναι φυσικό, η ευτυχία του είναι αστείρευτη.

Αναλυτικότερα, στον κόσμο έφερε η γλυκιά του σύζυγος, Εμμανουέλα Βογιατζή, ένα υγιέστατο αγοράκι και η χαρά του Υπάτιου Πατμάνογλου είναι τόσο μεγάλη που έσπευσε να γνωστοποιήσει την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο ίδιος μοιράστηκε μία φωτογραφία του νεογέννητου γιου του, την οποία συνόδευσε με το εξής μήνυμα: "Κύριε Ιησού Χριστέ Υιε του θεού και Υπεραγία θεοτόκε σας ευχαριστώ που εισακούσατε τις προσευχές μου…. Κομάντο μου καλώς ήρθες στον Κόσμο"

Αυτή είναι φωτογραφία του νεογέννητου γιου του Υπάτιου Πατμάνογλου

Υπάτιος Πατμάνογλου νεογέννητο

Υπάτιος Πατμάνογλου Ανάρτηση

Το μωράκι αυτό είναι το δεύτερο παιδί του με την Εμμανουέλα, ενώ το πρώτο γεννήθηκε το ον Φεβρουάριο του 2019.

Ο Υπάτιος φαίνεται να έχει καταφέρει να φτιάξει ξανά τη ζωή του ύστερα από τα τραγικά δρώμενα που έλαβαν χώρα 3 χρόνια πριν, όταν έχασε σε τροχαίο το παιδί του και τη μητέρα του παιδιού του. Ευχόμαστε στον Υπάτιο και την όμορφη οικογένειά του κάθε ευτυχία και υγεία.

Διαβάστε εδώ την είδηση γέννησης του πρώτου του παιδιού, όταν ο Υπάτιος Πατμάνογλου έγινε ξανά πατέρας 2 χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο!

Υπάτιος Πατμάνογλου: Το αστρονομικό ποσό της αποζημίωσης για την τραγωδία Αθηνών - Λαμίας!

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την ασύλληπτη τραγωδία, στο πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, εκδόθηκε η απόφαση για την αποζημίωση που θα λάβουν οι προσφεύγοντες.

Ήταν στις 26 Φεβρουαρίου 2017, όταν η Porsche έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου, στο πάρκινγκ της εθνικής οδού, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους η σύζυγός του Αποστολία και ο μόλις τριών ετών γιος τους, Παύλος, ενώ σκοτώθηκαν και οι δύο νεαροί στην Porsche, ο γιος επιχειρηματία και ένας φίλος του.

Η αποζημίωση που θα πάρει τελικά ο κ. Πατμάνογλου και άλλα μέλη της οικογένειας είναι μεγάλη, αλλά όχι στο ύψος που είχε υπολογιστεί αρχικά.

Η οικογένεια των θανόντων ζητούσε 4 εκατ. ευρώ από τον γνωστό επιχειρηματία, όμως η απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες καταλήγει ότι οι προσφεύγοντας θα λάβουν τελικά ποσό που κυμαίνεται περί τα 1.200.000 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα RealNews.