Γιάννης Βαρδής: Η γλυκιά αφιέρωση για τα γενέθλια της Νατάσας Σκαφίδα

Η συγκινητική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Γιάννης Βαρδής: Η γλυκιά αφιέρωση για τα γενέθλια της Νατάσας Σκαφίδα

Την πιο όμορφη και γλυκιά κίνηση έκανε ο Γιάννης Βαρδής για να ευχηθεί "χρόνια πολλά" στην πανέμορφη σύζυγό του Νατάσα Σκαφίδα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έδειξε την απύθμενη αγάπη που νιώθει για τη Νατάσα με τα δημόσια λόγια που έγραψε ανήμερα των γενεθλίων της.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως τα λόγια τα παίρνει ο άνεμος και ότι οι πράξεις "μιλούν" με πιο ηχηρό τρόπο. Όταν όμως εκφράζεται κανείς με έναν τόσο ειλικρινή και έντονο τρόπο η αυθεντικότητα των λόγων του λάμπει και γίνεται ολοφάνερη. Τα λόγια που έγραψε ο Γιάννης Βαρδής για τη σύζυγό του Νατάσα επιβεβαιώνουν ακριβώς αυτό, ήταν πολύ συγκινητικά και έδειξαν τη έντονη αγάπη του αγαπημένου τραγουδιστή.

Αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Βαρδής για τα γενέθλια της Νατάσας Σκαφίδα

Σκαφιδά γάμος

Ο Γιάννης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram μία φωτογραφία της Νατάσας από το γάμο τους και έγραψε το εξής: "Σήμερα έχει γενέθλια ο φωτεινότερος άνθρωπος του κόσμου. Η μανούλα των παιδιών μου. Η καλύτερη παρέα μου και ο καλύτερος φίλος μου. Το στήριγμα μου...το κορίτσι μου!! Χρόνια πολλά σαγαπάω ως το άπειρο και ακόμα παραπέρα."

βαρδής αναρτηση  γενεθλια σκαφιδα

Διαβάστε εδώ την ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Βαρδής και «λύγισε» το διαδίκτυο

Γιάννης Βαρδής: H οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Ο Γιάννης Βαρδής ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται όλη η οικογένεια. Τι συνέβη και βρέθηκαν εκεί;

Ο τραγουδιστής μαζί με την σύζυγο του Νατάσα Σκαφιδά και την κόρη τους βρέθηκαν σε γνωστό νοσοκομείο της Αθήνας.

Η ανάρτηση του προκάλεσε έντονη ανησυχία στους θαυμαστές του, με πολλούς να αναρωτιούνται τι συνέβη και βρέθηκαν εκεί και αν είναι όλοι καλά επειδή φορούσαν μάσκα.

Λίγη ώρα αργότερα ανέβασε μια ανάρτηση ξανά στον λογαριασμό του με την οποία ενημέρωσε πως είναι όλοι καλά. Βρέθηκαν στο νοσοκομείο και για προληπτικούς λόγους όλα τα μέλη της οικογένειας έπρεπε να φορούν μάσκα.

Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή αλλά και την απάντηση του.

undefined

«Στο δευτερο σπιτι μας παλι. #mitera. Απαραιτητη η προληψη πλεον στα νοσοκομεια με τις μασκες. Δεν εχει συμβει κατι. Απολογουμαι αν τρομαξα καποιον» έγραψε ζητώντας συγγνώμη από τους θαυμαστές του, τους οποίους και ανησύχησε.

Εντωμεταξύ δείτε και το σπίτι τους που είναι το καταφύγιό τους, που ηρεμούν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις με τα παιδιά τους.