Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Kate Middleton

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Kate Middleton

Εδώ και λίγες μέρες, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Kate Middleton, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αν και προσπαθεί να μην το δείχνει. Από τη στιγμή που έγιναν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες της γνωριμίας της με την Meghan Markle, είναι απλά συντετριμμένη.

Από τη στιγμή που το βιβλίο, Finding Freedom κυκλοφόρησε, έχουν βγει στην επιφάνεια ένα σωρό νέες πληροφορίες για τη ζωή της Meghan και του Harry στο παλάτι, ενώ αποκαλύφθηκε και η αληθινή σχέση της Meghan με την Kate.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μπορεί να δικαιώθηκε ωστόσο δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη που κυκλοφόρησαν ένα σωρό ανακρίβειες για τον "κρύο" χαρακτήρα της.

Ο Άντριου Μόρτον αποκάλυψε ότι η Kate Middleto nνιώθει «συντετριμμένη» από τη διαμάχη που έχει δημιουργηθεί στο περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η διαμάχη μεταξύ Harry και William επηρέασε βαθιά την Kate. Την αναστάτωσε». Την ίδια ώρα, το βιβλίο δεν αναμένεται ότι θα επηρεάσει θετικά τη διαμάχη μεταξύ των δύο αδελφών.

Kate Middleton Meghan Markle τσακωμός

Ο πρίγκιπας William και η Kate μένουν αυτήν την περίοδο στο Νόρφολγκ, μαζί με τα παιδιά τους, ενώ η Meghan και πρίγκιπας Harryμένουν σε έπαυλη στο Λος Άντζελες μαζί με τον γιο τους.

Σύμφωνα με το Finding Freedom, οι σχέσεις των Σάσεξ με τους Κέιμπριτζ ήταν τόσο άσχημες που τον Μάρτιο τα ζευγάρια σχεδόν δεν μιλούσαν. Η βασιλική οικογένεια εκφράζει φόβους ότι το βιβλίο θα πυροδοτήσει νέα διαμάχη.

Οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι η Kate «έκανε πολύ λίγα για να γεφυρώσει το κενό» με τη Meghan. Ωστόσο ο Άντριου Μόρτον υποστηρίζει ότι ουσιαστικά στάθηκε στο πλευρό του Γουίλιαμ, ως πιστή σύζυγος.

Τέταρτο παιδί για την Kate Middleton - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Περιμένει το τέταρτο παιδί της η Kate Middleton; Η είδηση κάνει το γύρω του διαδικτύου με τις φήμες να φουντώνουν με κάποιες πρόσφατες φωτογραφίες που τη δείχνουν να έχει φουσκωμένη κοιλίτσα. Τι ισχύει ωστόσο;

H Βρετανική εφημερίδα Express, επιμένει εδώ και τρεις μέρες με διαφορετικά δημοσιεύματα, πως η Δούκισσα στα 38 της χρόνια είναι και πάλι έγκυος.

Με την Μ. Βρετανία να βγαίνει σιγά σιγά από την καραντίνα, το βασιλικό ζευγάρι πραγματοποιεί επίσημες εξόδους με την Kate να αποφεύγει τα στενά φορέματα και να επιλέγει πιο αέρινα. Ακόμη και έτσι όπως αχνοφαίνεται μια μικρή κοιλίτσα. Βέβαια αυτό, δεν επιβεβαιώνει τίποτα.

Από την μεριά του όμως το πρακτορείο στοιχημάτων Coral, μιλώντας στην εφημερίδα Express επιμένει πως οι πιθανότητες για τέταρτο παιδί είναι υψηλές. Έπειτα, υπάρχει η προϊστορία της βασίλισσας Ελισάβετ. Σε αντίθεση με τον Harry που έχει τονίσει πως θα ήθελε να κάνει μέχρι δύο παιδιά, ο William ίσως στοχεύσει τα τέσσερα παιδιά.

Από την άλλη υπερβολική οικειότητα ανάμεσα στον William και την Kate, μετά τη καραντίνα λέει πολλά, αφού κρατούσαν αποστάσεις. Ένα ακόμη στοιχείο είναι πως η Δούκισσα άγγιξε πολλές φορές ασυναίσθητα την κοιλίτσα της. Δείτε ωστόσο και μια αδημοσίευτη φωτογραφία του γιου της, που έκανε χαμό.

Τέταρτο παιδί Kate Middleton