Πρόβλημα υγείας για τον Λευτέρη Πανταζή - Το αποκάλυψε στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ

Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρόβλημα υγείας για τον Λευτέρη Πανταζή - Το αποκάλυψε στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ

Ο Λευτέρης Πανταζής ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει μερικές λεπτομέρειες, γύρω από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και λίγο καιρό και τον έχει βάλει σε μπελάδες.

Ο Λευτέρης Πανταζής ήταν καλεσμένος στην παρέα του «Καλοκαίρι #not» και μίλησε για το πως έχει αλλάξει ο κορωνοϊός τα πράγματα τον χώρο του επαγγέλματός του, απαντάει αν έχει καβαλήσει ποτέ το καλάμι, για το θέμα υγείας που έχει περάσει.

Ο γνωστός τραγουδιστής, χωρίς να έχει κανένα κόμπλεξ μίλησε για όλους και για όλα και εξέπληξε τους παρουσιαστές όταν αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα που τον βασανίζει εδώ και λίγο καιρό, - ενώ πριν μέρες αποκάλυψε τα πάντα για την πρόταση που δέχθηκε η κόρη του για τη Eurovision.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ ο Λευτέρης Πανταζής για το πρόβλημα υγείας του

«Πιεζόμουν, δεν κοιμόμουν. Εγώ δεν χαλάω και χατίρια. Να, τώρα ήρθα εδώ κατευθείαν. Όλο αυτό το κρατάω πολλά χρόνια. Δεν χρειάζεται να χρωστάς σε κάποιον κάτι, να μπορείς να δώσεις αγάπη με οποιονδήποτε τρόπο μπορείς. Κι αυτό βιταμίνη C είναι.

Από την στενοχώρια και την πίεση και την αυπνία, κοιμόμουν όρθιος 2 ώρες, γιατί είχαν και επιχειρήσεις.

Και ξαφνικά, πέφτω λιπόθυμος και με πάει στο γιατρό ο ξάδερφός μου, εδώ είναι καλή του ώρα και μπαίνω στο νοσοκομείο και μου λέει ο γιατρός: "Τι έχεις ρε παιδί μου και φοβήθηκες;" και του λέω: "Αμπου μπλα μπλα". Κόπηκε η φωνή μου, έχασα τη φωνή μου. Μεγάλο σοκ για έναν άνθρωπο που τραγουδάει», είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πανταζής.