Ράγισε καρδιές η Ρίκα Διαλυνά: Η συγκινητική κίνηση μετά τον θάνατο του συζύγου της

Τι έκανε η γνωστή ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Ρίκα Διαλυνά: Η συγκινητική κίνηση μετά τον θάνατο του συζύγου της

Η αγαπημένη ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά είναι γλυκύτατη και αποτελεί μία από τις πιο ικανές ηθοποιούς της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Τα τελευταία χρόνια έχασε τον σύζυγό της στον οποίο είχε τρομερή αδυναμία. Συγκινεί η κίνηση της καταξιωμένης ηθοποιού μετά τον θάνατο του.

Αναλυτικά, 3 χρόνια έχουν περάσει από τότε που αποχωρίστηκε τον Νίκο Χρυσικόπουλο και η στεναχώρια της δεν λέει να σβήσει ούτε στιγμή. Σε αυτό μάλλον συμβάλλουν οι άπειρες αναμνήσεις που φέρνουν στο νου της το σπίτι όπου διέμενε επί 30 χρόνια με το σύζυγό της. Έτσι, η Ρίκα πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το σπίτι και να χαρίσει στον εαυτό της λίγη γαλήνη.

Η συγκινητική κίνηση της Ρίκας Διαλυνά - Η συνέντευξή της

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στην Espresso δήλωσε:

"Μια ζωή ζούσα με τον άντρα μου στα νότια προάστια. Μετά το χαμό του δεν μπορούσα νε μείνω στο σπίτι χωρίς εκείνον. Όλα μου θύμιζαν τον αγαπημένο μου σύζυγο.

Ρίκα Διαλυνά θάνατος Σύζυγος

Αποφάσισα, λοιπόν, ότι στη ζωή πρέπει να παίρνουμε μεγάλες αποφάσεις. Όλα τα μεγάλα, όλα τα υπέροχα τα έζησα μαζί του.Τώρα θέλω να ζήσω πιο εύκολα τη ζωή μου.

Επειδή έχω κι άλλα δυο σπίτια, ένα στο Πόρτο Ύδρα και ένα στο Ηράκλειο Κρήτης, σκέφτηκα πως καλύτερα να έχω μικρά σπίτια σε δυο μέρη, παρά ένα μεγάλο σπίτι και να ζω μόνη με τις αναμνήσεις μου".

Πολύ δύσκολες ώρες για την Ρίκα Διαλυνά! Τι συνέβη;

Ρίκα Διαλυνά: Δείτε το φινετσάτο νεοκλασικό σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο!

Η Ρίκα Διαλυνά άνοιξε στο Youweekly.gr την πόρτα του υπέροχου σπιτιού της στο Παλαιό Φάληρο.

Η αγαπημένη ηθοποιός μας έδωσε "μικρές" γεύσεις για τα όσα έζησε μέσα σε αυτό με τον σύζυγο της, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από δυο χρόνια. Διαβάστε παρακάτω...

Ξεκινήσαμε την περιήγηση από το σαλόνι, το οποίο διαθέτει την αισθητική της ιδιοκτήτριας του, με φινετσάτα έπιπλα και προσεγμένα υφάσματα στους καναπέδες. Πάνω στο τζάκι βρίσκεται ένας πίνακας, που είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον σύζυγο της.

Στο δεύτερο καθιστικό, όπου βρίσκεται η μεγάλη βιβλιοθήκη υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από ταξίδια που έκανε η ηθοποιός σε όλο τον κόσμο μαζί με το σύζυγος της, ενώ σε μια από αυτές με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Ο ιδιαίτερος χώρος με το δρύινο γραφείο, όπου περνάει κάποιες ώρες η Ρίκα Διαλυνά, είναι η προέκταση του σαλονιού. Στα βάζα πάντα υπάρχουν λουλούδια, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες στους τοίχους, αλλά και στο γραφείο.

Κάθε αντικείμενο του σπιτιού έχει συναισθηματική αξία για εκείνη, όπως και οι πίνακες ζωγραφικής που έχουν αγοραστεί από γκαλερί της Αθηνάς και από δύο ταξίδια που έχει κάνει στην Ευρώπη.