Φανερά αδυνατισμένη η Ελένη Μενεγάκη - Φωτογραφία αποκάλυψη για το σώμα της

Τα μαρτύρησε όλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φανερά αδυνατισμένη η Ελένη Μενεγάκη - Φωτογραφία αποκάλυψη για το σώμα της

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να είναι φανερά αδυνατισμένη μετά το τέλος της εκπομπής της. Η αποκάλυψη για το σώμα της έγινε και η αλλαγή είναι μεγάλη!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο και τη Νάξο με την οικογένειά της.

Μέσα από τους λογαριασμούς της στο Instagram, βλέπουμε σχεδόν καθημερινά, ένα σωρό υπέροχες αναρτήσεις από τις διακοπές της, ενώ πριν από λίγα λεπτά έστειλε τις ευχές της σε αυτούς που γιορτάζουν σήμερα.

Αυτή είναι η φωτογραφία - απόδειξη για το πόσο αδυνατισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη

Αυτή η συγκεκριμένη φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια μας τράβηξε την προσοχή μιας και φαίνεται πως τους τελευταίους μήνες έχει χάσει αρκετά κιλά!

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη - Χωρίς μακιγιάζ και με ατημέλητο μαλλί

Η αγαπημένη στο ελληνικό κοινό Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της, στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο και τα πανέμορφα Άχλα. Η εξίσου πανέμορφη και κορυφαία παρουσιάστρια ανήρτησε μία νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνεται να είναι δίχως ίχνος μακιγιάζ και με ελαφρώς ατημέλητο μαλλί.

Η Ελένη ποζάρει ξέγνοιαστη με θέα τα καταγάλανα νερά της Άνδρου και κάνει τους πάντες να ζηλεύουν. Εκτός από την πανέμορφη θάλασσα, αξιοζήλευτη είναι και η ίδια η Ελένη που παραμένει πανέμορφη και φυσική χωρίς τη χρήση μακιγιάζ και χωρίς να έχει πάει κομμωτήριο. Εξ' άλλου δεν το χρειάζεται γιατί είναι μία κούκλα και απ' ο,τι φαίνεται οι διακοπές και οι στιγμές χαλάρωσης της έχουν χαρίσει ήδη ένα "κύμα" ανανέωσης!

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Ελένης χωρίς μακιγιάζ και με ατημέλητο μαλλί

Η Ελένη έγραψε στην περιγραφή της εικόνας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: "Κάθε γωνία του Αιγαίου και αλλά χρώματα ! #eleni #summer #holidays #greekislands #greece"

Πρόσφατα το ζευγάρι έκανε ένα μεγάλο βήμα που αφορά το νησί. Διαβάστε εδώ ποια είναι η μεγάλη απόφαση της Ελένη Μενεγάκη και του Ματεό Παντζόπουλου για την Άνδρο