Έξω φρενών ο Σάββας Πούμπουρας - Το δημόσιο ξέσπασμά του

Δείτε τι έγραψε

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Έξω φρενών ο Σάββας Πούμπουρας - Το δημόσιο ξέσπασμά του

Ο αγαπημένος παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας είναι ένας άνθρωπος που δε φοβάται να εκφράζει τη γνώμη του και πολύ ορθά πράττει. Πρόσφατα ένα περιστατικό τον εξόργισε, τον έκανε έξαλλο και τον οδήγησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα που εξέφρασε με μία ανάρτηση του.

Ποιο ήταν όμως το συμβάν που τον νευρίασε τόσο πολύ; Χαρακτηριστικά, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω, ο Σάββας είχε επισκεφτεί την τράπεζα και συγκεκριμένα ένα ATM.

 Σάββας Πούμπουρας  ξέσπασμα μάσκα

Αυτό που αντίκρισε ήταν πεταμένα χαρτιά παντού. Ύστερα, φωτογράφισε τον "χαμό" αυτό και έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: "Υπάρχει κι άλλος τρόπος ρε μ@@λ@@κ@. Υπόλοιπο στην οθόνη"

Αυτή είναι η ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα - Έξω φρενών ο παρουσιαστής

 Σάββας Πούμπουρας ανάρτηση ξέσπασμα

«Πεθαίνει κόσμος...» - Το δημόσιο ξέσπασμα του Σάββα Πούμπουρα

Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδη: Αναβάλλουν γάμο και βάφτιση - Τι συνέβη;

Λίγο δυσάρεστα τα νέα για τον Σάββα Πούμπουρα και την Αρετή Θεοχαρίδη καθώς τα σχέδιά τους έχουν εντελώς ανατραπεί. Πιο συγκεκριμένα, τα σχέδια τους "χάλασε" ο κορωνοϊός και αναγκάστηκαν να αναβάλλουν το γάμος τους, όπως και τη βάφτιση της κόρης τους Κύνθια.

Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2017 στην Κύπρο, όπου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και δύο χρόνια σχεδόν αργότερο η ζωή τους έκανε το πολυτιμότερο δώρο, τον ερχομό της κόρης τους.

πουμπουρας γαμος βαφτιση κορωνοιος αναβολη

Γιατί ακριβώς αναβάλλουν το γάμο και τη βάφτιση ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη;

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή είχαν προγραμματίσει να τελέσουν τον θρησκευτικό τους γάμο, όπως και την βάφτιση της κόρης τους Κύνθια στις 6 Σεπτεμβρίου στο όμορφο νησί της Τήνου, το οποίο είχαν ήδη επισκεφθεί 2 φορές για να τις απαραίτητες προετοιμασίες.

Ο κορωνοϊός, όμως δεν τους το επέτρεψε και όπως δήλωσε το ζευγάρι προτιμάει να αναβάλει τα σχέδιά του ώστε να τα απολαύσει πιο ελεύθερα και με τον τρόπο που επιθυμεί στο κοντινό μέλλον.

Ο Σάββας έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη πρόσφατα. Τι είπε; Τι συνέβη ακριβώς; Μάθετε εδώ!