Αθηναΐς Νέγκα: "Ο άντρας μου δεν με αγαπάει αρκετά ώστε..."

Η χιουμοριστική της ανάρτηση και η φωτογραφία με μαγιο

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αθηναΐς Νέγκα:

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι μία γυναίκα ανατρεπτική, αντισυμβατική, με έντονο χιούμορ και αυτο-σαρκασμό. Άλλωστε έχει περισσότερο ενδιαφέρον όταν παίζουμε με τις "υφές" της πραγματικότητας και το ρίχνουμε στην πλάκα, δείχνει αυτοπεποίθηση και κυρίως ευφυΐα. Η Αθηναΐς ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα και η δήλωση "Ο άντρας μου δεν μ αγαπάει αρκετά ώστε..." μας έκανε να γελάσουμε.

Συγκεκριμένα, δεν είναι η δήλωση από μόνη της που προκαλεί γέλιο αλλά η αφορμή. Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία της με μαγιό, αλλά όπως είπε δυσκολεύτηκε λίγο και γι'αυτό έφταιγε ο σύζυγός της που την άφησε μόνη. Τη λύση όμως τη βρήκε η Αθηναΐς με ένα...πρωτότυπο και επίκαιρο "εργαλείο", την μάσκα.

"Ο άντρας μου δεν με αγαπάει αρκετά ώστε..." - Η χιουμοριστική ανάρτηση της Αθηναΐς Νέγκα

"Χρόνια πολλά, σας εύχομαι με μια κωμική ιστορία που συνοδεύει τις αδέξιες φωτό-μαγιό !επειδή ο άντρας μου δεν μ αγαπάει αρκετά ώστε να με τραβάει φωτογραφία όσο ακόμα είμαι σχετικά νέα ,είμαι αναγκασμένη να σκέφτομαι τρόπους να το κάνω χωρίς βοήθεια.

Οι φωτό που βλέπετε στη Σύρο που αγαπώ ,είναι τραβηγμένες με timer, ψάχνω να βρω πόζα σαν ηλίθια και επειδή κάποιος έπρεπε να κρατάει το τηλέφωνο σταθερά, το έβαλα σε μια μάσκα που στη συνέχεια κρέμασα με μανταλάκια ???? (τελευταία φωτό) Δεν θα τις τιτλοφορήσω «Σύρος 2020, Αθηναΐς 46 ετών» γιατί το Insta είναι πλέον το άλμπουμ της ζωής μας, αλλά «Η μοναξιά του γάμου και ο αυτοματισμός στον οποίο με οδήγησε».

Ελπίζω να μ αγαπάει αρκετά ώστε να διαβάσει τουλάχιστον το κείμενο ή τέλος πάντων απλώς να μην αγαπά να τραβά φωτογραφίες.. στα αλήθεια δεν έχω παράπονα από τον ίδιο αλλά και από το γάμο που είναι θαυμάσια εφεύρεση ακριβώς εξ αιτίας της μοναξιάς του -αλλά αυτή είναι μεγάλη κουλτούροσυζήτηση.

Ας επιστρέψουμε στα πιο απλά : Η σκιά κρύβει τις ατέλειες προτιμήστε την αντί φίλτρου, αυτό έμαθα και, χρειάζομαι μεταξύ άλλων ενδυνάμωση σωματική και ίσως και ψυχολογική γιατί υπήρξα καταθλιπτικά αδρανής όλο τον τραυματικό χειμώνα που περάσαμε. κλείνω την ετήσια φωτό-μαγιό ! Και του χρόνου!".

Αθηναΐς Νέγκα ανάρτηση μαγιό

Αθηναΐς Νέγκα μάσκα φωτογραφία

Τρελό το κόλπο της, αλλά έχουμε να σχολιάσουμε πως κατάφερε τον σκοπό της και πως επίσης είναι κορμάρα!

Διαβάστε εδώ τις εξελίξεις με την Αθηναΐς Νέγκα στο Mega

Αθηναΐς Νέγκα: Η «πικρή» ατάκα στο αντίο της στο Mega

Σήμερα το πρωί έγινε η τελευταία εκπομπή του Μίνι Καύσωνα. Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και η Αθηναΐς Νέγκα, αποχαιρέτησαν το κοινό ωστόσο λίγο πριν κλείσει, η παρουσιάστρια δε δίστασε να πετάξει μία «πικρή» ατάκα για το άδοξο τέλος της εκπομπής της στο Mega.

Το νέο εγχείρημα του «Μεγάλου» καναλιού δεν απέδωσε όπως περίμεναν όλοι και έτσι, η χαμηλή τηλεθέαση έφερε πρόωρο τέλος για το Μίνι Κάυσωνα.

Η Αθηναΐς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος αποχαιρέτησαν το κοινό και ευχαρίστησαν την διοίκηση και την ιδιοκτησία του καναλιού για τη στήριξη που τους έδειξαν.

«Περισσεύουν τα ευχαριστώ και στην ιδιοκτησία, την διοίκηση, την διεύθυνση. Τσιμπήσαμε και κάτι για το βιογραφικό μας… Πολλά φιλιά, από εδώ και πέρα μόνοι σας, έρχονται οι καλοί τον χειμώνα. Ευχαριστούμε από καρδιάς», είπαν στον αποχαιρετισμό τους οι δύο παρουσιαστές.

Να σημειώσουμε πως και οι δύο θα παραμείνουν στο δυναμικό του Mega.

Δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για το νέο πρόγραμμα που θα έρθει στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θα αποτελέσει τη «σανίδα σωτηρίας» του καναλιού.